Μπορεί να έχει τρεις γάμους στο ενεργητικό του και να είναι πλέον 80 ετών, δεν το βάζει όμως κάτω και ετοιμάζεται να ανέβει για τέταρτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τον Φώτη Μεταξόπουλο.

«Την πρώτη μου σύζυγο, τη χορεύτρια Μαριάννα Δρίνη, που είναι η μητέρα του γιου μου του Πάνου, τη γνώρισα σε ένα μπαλέτο στην Αίγυπτο. Ήταν και παρτενέρ μου στις πρώτες εμφανίσεις μου στο «Ακροπόλ». Η δεύτερη σύζυγος μου, επίσης παρτενέρ στον χορό, Νάντια Φοντάνα, με την οποία δεν απέκτησα παιδιά, και η τρίτη μια μαθήτρια από τη σχολή, από την οποία απέκτησα έναν γιο, τον Κοσμά, 27 χρόνων, και μία κόρη, την Κατερίνα, 21 ετών. Ο Κοσμάς, που σπούδασε ΜΜΕ στο Πάντειο, ασχολείται τώρα με τον χορό ως δάσκαλος σε πέντε σχολές, δηλαδή ακολούθησε κι αυτός τα χνάρια μου, όπως και ο Πάνος. Η Κατερίνα σπουδάζει θεατρολογία και κάνει κι αυτή χορό. Να σας πω ακόμη ότι είμαι παππούς από τον Πάνο, που μου έκανε δύο εγγόνια, τον Αντώνη και τον Φώτη, τους οποίους επίσης θα δούμε στον χορό…» ανέφερε στην Espresso ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Εδώ και 12 χρόνια έχει δεσμό με τη χορεύτρια και ηθοποιό Σοφία Τρανά και αποκαλύπτει: «Ναι, και τώρα πάω για τον τέταρτο γάμο, αλλά το σκέφτομαι. Άλλωστε μικροί είμαστε ακόμη (γέλια)…».

govastileto

loading...