Αυτό δεν το περίμενε κανείς! Τι και αν είναι γνωστή η φιλική σχέση που έχει ο Γιώργος Λιάγκας με τη Σάσα Σταμάτη, τελικά ήταν εκείνος που την έκοψε από την εκπομπή. Χθες ο ΑΝΤ1, ανακοίνωσε πως το «Lucky Room» με παρουσιαστή τον Λιάγκα ξεκινά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ωστόσο στο δελτίο τύπου απέφυγε να αποκαλύψει τη… συμπαρουσιάστρια στο παιχνίδι.

Γιώργος Βασιλείου: Δεν διανοείστε για ποιον λόγο ο Χρήστος Πολίτης δεν πήγε στην κηδεία του ηθοποιού

Κι αυτό γιατί υπάρχει σε εξέλιξη ένα έντονο παρασκήνιο, που φέρνει στην επιφάνεια η Freddo. Συγκεκριμένα αναφέρει πως η Σάσα ήταν ανάμεσα στις τρεις επιλαχούσες μαζί με τη Μαντώ Γαστεράτου και την Ελένη Καρποντίνη, αλλά ενώ έφτασε στην πηγή δεν ήπιε νερό. και αυτό ύστερα από τις… εσωτερικές συζητήσεις του παρουσιαστή με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής ήθελε αυτή η επανεκκίνησή του να μην θύμιζε σε τίποτα την παλιά του εικόνα, δηλαδή αυτή του παρουσιαστή με την καυστική άποψη στο παλιό πρωινό. Σε αυτή την εικόνα βασικό στοιχείο αποτελούσε η Σάσα Σταμάτη! Ο προβληματισμός στα Σπάτα έγινε… ανακούφιση εν τέλει μετά την απόφαση να δώσουν μια ευκαιρία ε ένα «άκαυτο» από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 πρόσωπο τη Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Τον πήρε ο Κοντομηνάς τηλέφωνο και του κατέβαζε καντίλια…»

Είναι οριστικό! Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη – Δείτε ποια εκπομπή θα παρουσιάσει!

Χαμογελά ξανά η Σίσσυ Χρηστίδου -Μας δείχνει τη σιλουέτα της μετά την απώλεια του μωρού της

 

loading...