….Διαπιστώσουν πώς είναι δυνατόν να συνέβη το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή από τον αγαπημένο τους τραγουδιστή!!! Ναι, είναι αλήθεια, πρόκειται για μια «πρόβα» δυστυχήματος που στόχο έχει έναν και μοναδικό. Οι θαυμαστές του Παντελίδη να μπουν στην θέση του τραγουδιστή την στιγμή του μοιραίου και τραγικού δυστυχήματος, γράφει το πρώτο θεμα!!

Στα κεντρικά της τροχαίας Αττικής ανησυχούν καθώς το φαινόμενο παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αξιωματικός της τροχαίας υποστηριζει στο youweekly.gr που επικοινώνησε μαζί του οτι…»φανατικοί θαυμαστές του τραγουδιστή Παντελίδη αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα με τα αυτοκίνητά τους, στο συγκεκριμένο σημείο της Λ.Βουλιαγμένης όπου ο τραγουδιστής σκαρφάλωσε με το θηριώδη Mercedes στις μπάρες και βρήκε τραγικό θάνατο. Προσπαθούν να καταλάβουν πως έγινε το δυστύχημα κάνοντας «πρόβα θανάτου» και θέτοντας τον εαυτό τους σε θανάσιμο κίνδυνο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αντώνης Ρέμος: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν θέλει να ερμηνεύσει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελίδη

Οι παίκτες της ΑΕΚ στο πρακτορείο της οικογένειας Παντελίδη για να τιμήσουν τον τραγουδιστή – Συγκινητική φωτογραφία!

Ραγίζει καρδιές! «Αχ ρε Παντέλο δεν έχω συνειδητοποιήσει…»- Mετά από καιρό ο μικρός αδελφός του Παντελίδη σπάει τη σιωπή του

 

loading...