Σάλος έχει γίνει από χθες το πρώι, με το που έγινε γνωστή η είδηση της παραίτησης του κ.Καϊμακαμη, από την υπόθεση Παντελίδη. Ο ίδιος παρέδωσε τον φάκελο της υπόθεσης με όλα τα στοιχεία των πραγματογνωμόνων, της τροχαίας, των ιατροδικαστών κλπ στην οικογένεια… Τους είπε ότι θα ενημερώσει τον όποιο δικηγόρο επιλέξει η οικογένεια για να αναλάβει την υπόθεση και ο ίδιος δίχως δεύτερη κουβέντα έστρεψε προς άλλη κατεύθυνση. (Δείτε εδώ)

Η ίδια η οικογένεια ωστόσο μέσα από το facebook, ενημέρωσε όλο τον κόσμο πως από εδώ και στο εξής, μετά την παραίτηση του κ.Καϊμακάμη, την υπόθεση την ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του κ.Χαράλαμπου Λυκούδη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια Παντελίδη διέκοψε τη συνεργασία της με το δικηγορικό γραφείο του κ Πέτρου Καιμακάμη .Απο σήμερα την οικογένεια εκπροσωπεί το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Χαράλαμπου Λυκούδη.»

Ο κ.Χαράλαμπος Λυκούδης, λοιπόν, δεν είναι ένας απλός δικηγόρος! Είναι πασίγνωστος στον κλάδο του και θεωρείται από τους καλύτερους ποινικολόγους στην Ελλάδα… Έχει ενεργό συμμέτοχη σε όλες τις μεγάλες δίκες που απασχόλησαν το πανελλήνιο όπως η υπόθεση Τσοχατζόπουλου και την δολοφονία Λαζαρίδη…Σύμφωνα λοιπόν με την τεράστια και επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, είναι έτοιμος να αναλάβει την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη και την υπεράσπιση της οικογένειας του! Για να δούμε….

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκαριστικές εξελίξεις! Στα όρια λιποθυμίας το μοιραίο πρωί ο Παντελίδης – Η ποσότητα αλκόολ στο αίμα του έσπασε όλα τα ρεκόρ

Η αστρονομική αποζημίωση που θα πάρει ο Αντώνης Ρέμος από την ασφαλιστική για το τροχαίο του Παντελίδη

Μέσω facebook η οικογένεια Παντελίδη ανακοίνωσε την αλλαγή του δικηγόρου – Διαβάστε τι έγραψαν…

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ