Είναι στην καλύτερή της φάση έστω κι αν η εκπομπή της στο MEGA “Καλημερούδια” δεν πάει όπως θα ήθελε ή όπως της αξίζει… Στην πιο sexy φωτογράφιση που έχει κάνει ως τώρα, η Ντορέττα αφήνει για λίγο στην άκρη την ιδιότητα της μητέρας δύο αγοριών, του 10χρονου Φίλιππου και του 9χρονου Διονύση, και απελευθερώνει την πιο αισθησιακή πλευρά μιας γυναίκας που είναι μεν ερωτευμένη αλλά… δεν το βροντοφωνάζει!

_MG_7105

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η πρόταση γάμου και το τρίτο παιδί – Τι δήλωσε η ίδια;

Το χειρότερο που έχεις ακούσει;
Τα χειρότερα που έχω ακούσει, συνήθως τα ακούω από κακοπροαίρετους, άρα δεν με ενδιαφέρει να τα θυμάμαι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι που υπολογίζω και σέβομαι την γνώμη τους δεν μου έχουν πει τίποτα τόσο κακό.
Η πιο δύσκολη τηλεοπτικά στιγμή;
Ήταν σίγουρα αυτή με την Ελένη Καστάνη. Πιο πολύ για μένα γιατί σ’ εκείνη τη φάση η Ελένη είχε τον δικό της πόνο κι εγώ είχα τον δικό μου με τον πατέρα μου. Ήταν άβολο από την πλευρά μου με την έννοια ότι δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τη συγκίνησή μου.
Υπάρχουν άνθρωποι του χώρου και φίλοι σου που δεν σε έχουν στηρίξει;
Ο Πέτρος Κωστόπουλος αρνήθηκε τη δεδομένη στιγμή, αλλά φαντάζομαι ότι μέχρι το τέλος σίγουρα θα έρθει. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί που έχουν δώσει το “παρών” στην εκπομπή χάρη σ’ εμένα όπως ο Παντελής Παντελίδης. Μπορεί να μην το κανονίζω πάντα εγώ, αλλά ο Μανώλης Σκοπελίτης, ωστόσο αυτό για μένα είναι τεράστια χαρά.
Ποιον θα ήθελες καλεσμένο στην εκπομπή πολύ και είναι ένας στόχος σου;
Είναι πολλοί. Γενικότερα θα ήταν ωραίο να έρχονταν άνθρωποι που δεν πάνε σε πρωινές εκπομπές. Για παράδειγμα ο Αντώνης Ρέμος.
Θα τον έπαιρνες τηλέφωνο;
Όχι. Επειδή ξέρω ότι δεν πάει, δεν θα τον έφερνα σε δύσκολη θέση και δεν θα το έπαιρνα προσωπικά. Ούτε είμαι η πρώτη που κάνει εκπομπή και έχει φίλους. Αν πάει σε όλα τα πρωινάδικα εκτός από το δικό μου, τότε, ναι, θα το πάρω προσωπικά.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή μου…» – Οι αποκαλύψεις για την εκπομπή!

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

COVER_144.indd

loading...