Ο Δήμος Βερύκιος είχε αποκαλύψει στην πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρίσκεται στην Αμερική για να βρει λύση στο τηλεοπτικό της πεδίο.

Σήμερα, στον αέρα του Happy Day, ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε και άλλες αποκαλύψεις  για το συγκεκριμένο ταξίδι. Όπως ανέφερε, ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται στην Βοστώνη, όπου συζητάει με μια εταιρία που “δραστηριοποιείται στις ιντερνετικές πλατφόρμες”.

«Στη Βοστώνη βρίσκεται σήμερα ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου που δραστηριοποιείται στις ιντερνετικές πλατφόρμες. Και η δράση του ομίλου Κοντομηνά στα τηλεοπτικά δρώμενα, θα την δείτε σε λίγες ημέρες και θα τρίβετε τα μάτια σας. Γι’ αυτό σταματήστε να κάνετε άστοχες κινήσεις και σας το λέω με αγάπη και πόνο ψυχής. Έχετε πάρει λάθος δρόμο, τελείως στραβό δρόμο που αγγίζει και τα όρια της πολιτικής ανηθικότητας. Δεξιός ή πασόκος με τόσο ωμό τρόπο να έκανε τέτοιου είδους κινήσεις; Στο γόνατο θα τους είχαμε σφάξει.

Έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για τον Alpha, έχει φροντίσει γι’ αυτό το αφεντικό. Η είδηση είναι μία, έφοδος στους ουρανούς. Νιώθω ότι μέσα από το ταξίδι αυτό στην Αμερική, ο Κοντομηνάς στις αποσκευές του έχει τη μεγάλη λύση. Θα είναι μεγάλη λύση γιατί ο Κοντομηνάς πάει για τα μεγάλα, δεν πάει για τα μικρά. Δεν γίνεται “τσόντα” εκλεκτών και ούτε συμμετέχει σε θνησιγενή σχήματα που θα φέρουν σε περιπέτεια τον ίδιο, τους εργαζόμενούς του και τη χώρα. Και σας το λέω, θνησιγενείς λύσεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο το ελληνικό κάτω από την ασφυκτική πίεση του καζίνου που στήθηκε στη Συγγρού θα βάλουν κόσμο στη φυλακή.

Και θα βάλουν κόσμο στη φυλακή, πρώτα απ’ όλα από την οικονομική φούσκα των εκατομμυρίων που κρατάνε στα χέρια τους εκατομμύρια τα οποία δεν έχουν. Στην τηλεοπτική αγορά, αν δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά, διαλύεσαι, πεθαίνεις επιχειρηματικά και βιολογικά πας στη φυλακή. Ο Alpha με τον Δημήτρη Κοντομηνά, μέσα από το σύστημα αυτό έχει ξεφύγει, έχει βρει άλλη λύση, μέσα από μια άλλη πλατφόρμα που εδώ στην Ελλάδα ακόμα πέρα βρέχει και η πλατφόρμα αυτή θα κάνει έφοδο στους ουρανούς. Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε». Δείτε στο βίντεο τι άλλο είπαν.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Βασίλης Καρράς: Σπάει πρώτη φορά τη σιωπή του για τον Παντελή Παντελίδη: «Είχε άγνοια όταν…»

Ο Κοντομηνάς «πετάει» έξω από τον Alpha τον Λαζόπουλο! Από κολλητοί…ούτε καλημέρα

Χωρισμός βόμβα στη showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι μετά από 24 χρόνια παίρνει διαζύγιο!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Οι γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ποτέ! Καταστρέφει τους μύκητες, τα βακτήρια και τις οσμές και το έχετε όλες σπίτι σας!

Απαγωγή σοκ στο «Bahar»: Η Εφσούν αρπάζει την Μπαχάρ!

Οι 10 περιπτώσεις που αξίζει να τον συγχωρέσεις

 

 

loading...