Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Survivor Πανόραμα», βρέθηκε η «μαμά» του Survivor, Ειρήνη Κολιδά.

Η personal trainer αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές του παιχνιδιού επιβίωσης του Σκάι. Διαβάστε παρακάτω…

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε και ο Χρήστος Χολίδης στον οποίο είχε γίνει πρόταση να συμμετέχει στο Survivor. Ο τραγουδιστής μιας και είναι φανατικός θαυμαστής του παιχνιδιού άρχισε να κάνει τις δικές του ερωτήσεις και να εκφράζει τις δικές του απορίες.

Μια από αυτή ήταν και το που βρίσκονται οι παίκτες μέχρι να ανακοινωθεί ποιος αποχωρεί, στην οποία φυσικά ερώτηση η Ειρήνη Κολιδά απάντησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό αποκαλύπτοντας ότι…

«Εμείς πηγαίναμε σε ένα δωμάτιο όπου παραμέναμε εκεί μέχρι να γυριστεί το κομμάτι με την αποχώρηση. Δεν είχαμε καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούσαμε να μείνουμε εκεί και μέρες, μέχρι να γυριστεί το επεισόδιο.»

Διαβάστε ακόμη στo Youweekly.gr:

Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ειρήνης Κολιδά και η αντίδραση του γιου της όταν την είδε: «Με κοιτούσε καλά καλά και με ρώτησε…»

Survivor Πανόραμα: Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έστειλαν τον Ντάνο στους Διάσημους και μιλά για τον καυγά στο ξενοδοχείο! (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Η Ειρήνη μιλάει στην Ελεονώρα και αποκαλύπτει γιατί επέστρεψε ο Μάριος και όχι εκείνη στο παιχνίδι (Βίντεο)

 

loading...