Η σχέση τους είναι χτισμένη σε γερές βάσεις. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον ενώ όσοι ξέρουν τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη του «Μπρούσκο» Ανδρέα Γεωργίου τονίζουν πως την εμπιστεύεται απόλυτα. Ο λόγος για την Πανίτσα Χατζηαράπη, το δεξί χέρι του , που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τα «Άσπρα Μπαλόνια» και το «Μπρούσκο». Η Πανίτσα μιλώντας στο Down Town Κύπρου δεν έκρυψε τη στήριξη που της πρόσφερε ο Ανδρέας όταν του είπε πως αποφάσισε να αποκτήσει παιδί με δωρητή σπέρματος. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν, πως νονός του παιδιού της θα είναι ο γνωστός πρωταγωνιστής.

Νονός, θα είναι ο Ανδρέας Γεωργίου. Πόσα χρόνια είστε φίλοι;
«Δουλεύαμε μαζί στο Sigma το 2003. Τα τελευταία 7 χρόνια, κάνουμε κολλητή παρέα. Για μένα ο Αντρέας δεν είναι απλώς φίλος μου. Είναι αδελφός μου. Μαζί περάσαμε πολλά. Πάντα στηρίζει ο ένας τον άλλον. Η σχέση μας είναι δοκιμασμένη. Άντεξε και θα αντέξει στον χρόνο.»

Ο Αντρέας πώς σε έπεισε να βγεις στο γυαλί;
«Με την πειθώ και τη διπλωματία που τον διακρίνει. Στις πρώτες σκηνές, έβαλα τα κλάματα από το άγχος. Πάντα ήμουν πίσω από τις κάμερες και ξαφνικά έβλεπα τους συναδέλφους μου απέναντι. Ο Αντρέας, όμως, με βοήθησε πολύ, έστω κι αν ήταν αυστηρός μαζί μου ως σκηνοθέτης.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εξέλιξη βόμβα στο Μπρούσκο: Η πισώπλατη μαχαιριά του Αχιλλέα που «τελειώνει» τον Σήφη!

Στο νοσοκομείο η μητέρα της Πιερίδη – Το μήνυμα της τραγουδίστριας που ραγίζει καρδιές

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Οι εικόνες που μας ξάφνιασαν

loading...