Με μία συνέντευξη ποταμού που παραχώρησε η Ελληνίδα miss Ευρώπη, αποκάλυψε στοιχεία για τον εαυτό της που αποκλείεται κάποιος να διέκρινε βλέποντας αυτή την καταπληκτικά όμορφη γυναίκα!

Η Μικαέλα λοιπόν, παραδέχεται στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ότι υπήρξε βουλιμική και έδωσε μία τεράστια μάχη για να ξεπεράσει όχι μόνο αυτή την ασθένεια, αλλά και την μελαγχολία και την ηττοπάθεια! Ο άνθρωπος που την έβγαλε από το αδιέξοδο, ήταν ο Γιάννης Μπορμπόκης, ο σύντροφος της και πλέον άτυπος μάνατζερ της miss Ευρώπη!

Χαμός! H Σπυροπούλου μας δείχνει το καμαρίνι της… και οχι μονο!

Πως όμως ξεπέρασε η Μικαέλα το πρόβλημα της βουλιμίας; Με έναν εξαιρετικά παράδοξο τρόπο, όπως παραδέχεται… «Ουσιαστικά έχασα 10 κιλά τρώγοντας καθημερινά σουβλάκια. Ξέρω ότι ακούγεται κωμικό, είναι όμως αλήθεια.. Μεσημέρι – βράδυ έτρωγα καλαμάκια μαζί με τον Γιάννη, με δρακόντιες στερήσεις και με την δύναμη να επιβληθώ στον εαυτό μου! Επανήλθα έχοντας διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα…»

Δείτε ακόμη: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Άλλος άνθρωπος 1 μήνα μετά την γέννα – Έχασε 17 κιλά!

Δείτε ακόμη: Ο Νίκος Σαμοΐλης για πρώτη φορά μιλάει για την σχέση του με την Αννίτα Πάνια!

Δείτε ακόμη; Σκάνδαλο για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη! Που πάει η υπόθεση με τα 5,5 εκ. ευρώ και το πρόστιμο των 500.000 ευρώ;

loading...