Το Youweekly.gr ως όφειλε μετά το εξώδικο που έστειλε η Τζένη Μπαλατσινού στον Δημήτρη ΠαπανώταΔιαβάστε ΕΔΩ το εξώδικο – επικοινώνησε με τον γνωστό δημοσιογράφο για να έχει την αντίδρασή του σε όλα αυτά που γράφει το εξώδικο για τον ίδιο. Ο Δημήτρης Παπανώτας, παλιός, έμπειρος και καλός δημοσιογράφος, δέχτηκε να μας μιλήσει λέγοντας τα εξής:

«Παιδιά, στο θέμα έχω βάλει τελεία! Έχω αποφασίσει να μην ξαναμιλήσω και να μην ξανά ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα. Όχι επειδή μου έστειλε εξώδικο η Τζένη Μπαλατσινού, αλλά γιατί είναι κάτι που αν συνεχιστεί θα φτάσει στα δικαστήρια. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον το δημοσιογραφικό αλλά θα σας παρακαλούσα να βάλουμε μία άνω τελεία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, μέσω των δικηγόρων τους οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει από χθες το μεσημέρι και είχαν αποφασίσει να μην δοθεί καμία συνέχεια στο θέμα σε κανένα επίπεδο. Απλά η Τζένη Μπαλατσινού είχε δεσμευτεί, ότι θα πάει την υπόθεση στα δικαστήρια και γι’αυτό το λόγο έστειλε το εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα, το οποίο διέρρευσε από τον στενό της φίλο Άρη Καβατζίκη.

loading...