Οι δυο τους ήταν αυτοκόλλητες. Πριν το τραγικό παιχνίδι που τους επεφύλασσε η μοίρα, το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη ήταν δυο χαμογελαστά κορίτσια γεμάτα όρεξη για ζωή. Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr ακόμα και τέσσερις μέρες πριν το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, οι δυο τους μέσα από τα social media έκαναν πλάκα, πραγματοποιώντας κοριτσίστικες κουβέντες για τον έρωτα και τις σχέσεις. (Δείτε εδώ τον διάλογό τους) Η καθημερινότητά τους ήταν φωτεινή, γεμάτη χρώματα με τις δυο τους να είναι έτοιμες να κατακτήσουν τον κόσμο. Η μια συμπλήρωνε την άλλη και δεν είναι τυχαίο πως περνούσαν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί. Βόλτες για ψώνια, εξορμήσεις στα νυχτερινά κέντρα είχαν την τιμητική τους.

Στις φωτογραφίες μάλιστα που δημοσιεύει σήμερα το Youweekly.gr φαίνεται ξεκάθαρα πως πρόκειται για δυο κορίτσια γεμάτα αισιοδοξία. Πρόκειται για ντοκουμέντα τα οποία δείχνουν τις δυο κοπέλες να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με φίλη τους, λίγο καιρό πριν συμβεί το μοιραίο. Το χαμόγελο στα πρόσωπα και των δυο δείχνει πως βίωναν την απόλυτη ξενοιασιά χωρίς να φαντάζονται ούτε στο ελάχιστο πως θα ερχόντουσαν αντιμέτωπες με τον απόλυτο εφιάλτη.

teliko1

teliko234Οι φωτογραφίες αυτές αποδεικνύουν πως οι δύο κοπέλες είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις πριν το τροχαίο, κάτι που δεν ισχύει για τα σημερινά δεδομένα… Όπως είχε αποκαλύψει η μητέρα της Μίνας Αρναούτη σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Μίνα δεν θέλει καμία επαφή πλέον με κανένα, όπως και ότι η Φρόσω δεν έχει επικοινωνήσει κάθολου μαζί τους όλο αυτό το διάστημα…

teliko4Σίγουρα τα δύο κορίτσια θέλουν χρόνο για να επουλώσουν τις πληγές τους και τις σοκαριστικές μνήμες που έχουν από το τροχαίο… Ίσως όταν όλα τελειώσουν και οι δικαστικές διαμάχες δεν υπάρχουν πια να μπορέσουν να γίνουν -σχεδόν- όλα όπως πριν….

 

loading...