«Αυτοι που βοήθησα και στήριξα. Ελάχιστοι ηταν αυτοι που με σκέφτηκαν όλο αυτο το διάστημα που ήμουν στο νοσοκομείο λίγοι με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν χρειαζόμαστε εγω και οι οικογένεια μου κατι. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοι που ήρθαν να με δουν»

Αυτα ελεγε και μονολογούσε ,σύμφωνα με το youweekly.gr , με παράπονο ο «ταξίαρχος Θεοχαρης» ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Βασίλειου που μπορει να μην είχε δίπλα του τους συναδέλφους του ηθοποιούς αλλα είχε την αγαπημένη του οικογένεια μεχρι και το τελος της ζωής του.

Συντετριμμένη η κόρη του Γιώργου Βασιλείου -Τα πρώτα της λόγια για τον χαμό του πατέρα της (Βίντεο)

Φύλακας Άγγελος η γυναικα του που συνεχώς του ελεγε να μην στενοχωριέται και να μην σκέφτεται τιποτα και κανέναν. Ο ίδιος συνεχώς ελεγε » Δεν πειράζει να ειναι καλα και αυτοι που με σκέφτηκαν και όσοι με ξέχασαν»

vasss Αυτος ηταν ο Γιώργος Βασίλειου μια μεγάλη καρδιά. Ένας άνθρωπος της προσφοράς ευγενικός και καταδεκτικός με όλους. Εδω θα δειτε έναν απο τους λίγους που το επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο και στάθηκαν στο πλευρό του απο τους διάσημους τον Απόστολος Γκλέτσο.
Ακολουθεί το φωτογραφικό ρεπορταζ

vas11

vasss2

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Γιώργος Βασιλείου: Δείτε εδώ τον αστυνόμο Θεοχάρη στα καλύτερα βίντεο-ξεσπάσματα του….

Τι άλλο θα δούμε! Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε με το σουτιέν στην εκπομπή της (Βίντεο)

Ρίγη συγκίνησης! Οι τελευταίες φωτογραφίες του Γιώργου Βασίλειου μαζί με την οικογένεια του από μια μονοήμερη στην Σαλαμίνα

loading...