Η Αννίτα Πάνια μας έχει συνηθίσει τώρα τελευταία να διασκεδάζει σε νυχτερινά μαγαζιά παρέα με τον συνεργάτη της Νίκο Σαμοϊλη. Μετά το χωρισμό της με το Νίκο Καρβέλα, όλο και πιο συχνά είναι τα νυχτοπερπατήματα της παρουσιάστριας. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του youweekly.gr υπήρξε φωτογραφικό υλικό που ενίσχυσε τη φήμη ότι η Αννίτα έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της με τον Νίκο Σαμοϊλη. (Εδώ μπορείτε να δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό που σας εξασφάλισε το youweekly.gr)

Για άλλη μια φορά όμως, o φωτογραφικός φακός του youweekly.gr «τσάκωσε» την παρουσιάστρια μαζί με τον συνεργάτη της στο νυχτερινό κέντρο Πρεμιέρα. Έδειχναν χαλαροί και απόλαυσαν τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Άντζελα Δημητρίου και τον Αλέκο Ζαζόπουλο όπου εμφανίζονται στο κέντρο.

pania 1

Τελικά ισχύουν ή όχι οι φήμες για το ειδύλιο Πάνια – Σαμοίλη κανείς δεν ξέρει… παρά μόνο οι ίδιοι, αφού κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

pania 2pania 3 Δείτε ακόμη:Εικόνες – ντοκουμέντο: Η Αννίτα Πάνια πέταξε την βέρα από το χέρι της! Ο χωρισμός είναι οριστικός…

loading...