Πρώτοι γράψαμε την είδηση ότι η Κατερίνα Καινούργιου τελειώνει με τον Alpha πριν το Πάσχα. (Δείτε εδώ) Επειδή εμάς μας αρέσει να τα λέμε όλα, είχαμε την είδηση από νωρίς το πρωί, σκεφτήκαμε όμως πριν την γράψουμε να πάρουμε τηλέφωνο στον ALPHA στο Γραφείο Τύπου για να διασταυρώσουμε την είδηση. Αποδείχθηκε λάθος…Γιατι; Διότι με το που επικοινωνήσαμε με το κανάλι και τους ενημερώσαμε για την είδηση, τί έκαναν λέτε; Αντί να μας πούνε αν ισχύει ή όχι η ειδηση έκαναν το εξής απαράδεκτο, άρχισαν να τηλεφωνούν σε ανταγωνιστικά sites για να τους ενημερώσουν για την είδηση του κοψίματος της εκπομπής της Καινούργιου. Καταλάβατε!!! Δεν πειράζει εμείς περιμένουμε την επόμενη φορά που θα πάρουν τηλέφωνο από το κανάλι να μας ρωτήσουν γιατί γράψαμε μια είδηση χωρίς να τους ενημερώσουμε και να την διασταυρώσουμε!!! Θα τα πούμε…Πάμε τώρα στην είδηση για το ποιος έκοψε ή αν θέλετε τελείωσε την Καινούργιου από το κανάλι….

Πρώτα από όλα, δεν είναι ένας, είναι αρκετοί… Όμως καταλυτικό ρόλο έπαιξε η γνώμη του Δήμου Βερύκιου. Ναι! Η γνώμη του παλαίμαχου δημοσιογράφου παίζει καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις της διοίκησης και ιδιαιτέρως του προέδρου Δημήτρη Κοντομηνά. Λοιπόν, τι ξέρει το youweekly.gr. Ρωτήθηκε ο Βερύκιος για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου αλλά και τη γνώμη του για την ίδια την παρουσιάστρια. Όπως μαθαίνουμε, τους είπε τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα, αλλά έβαλε μια παράμετρο εξαιρετικά σημαντική που μέτρησε…»Το Κατερινάκι είναι καλό παιδί από εξαιρετική οικογένεια, με σπάνιο ήθος αλλά φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για τα ιλουστρασιόν περιοδικά και τα social media, παρά για την εκπομπή της. Νομίζει οτι μπορεί να χτίσει καριέρα από τα lifestyle περιοδικά και όχι με την σκληρή δουλειά, αθόρυβα και ουσιαστικά. Σε αυτή την εκπομπή δόθηκε απίστευτος χρόνος και πολλές ευκαιρίες απο τον σταθμό…Φτάνει!»

Αυτά είπε η πηγή μας στο youweekly.gr, πως είπε ο Δήμος Βερύκιος και πάπαλα η Καινούργιου. Γι’ αυτό εκεί στον ALPHA όταν περνάει ο Δήμος, βαράνε προσοχή!!! Αμ πώς… Κορόϊδο είναι η Τσιμτσιλή που κάνει ότι δεν ακούει…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χαμός στον Alpha με Καινούργιου και Σπυροπούλου: «Γιατί κόψατε εμένα και όχι αυτή;»

Σε κατάθλιψη η Καινούργιου! Το σπαρακτικό της μήνυμα στο Instagram μετά το κόψιμο της εκπομπής της: «Γλείφω τις πληγές μου…»

Απειλείται η Ελένη Μενεγάκη! 24ωρη φρουρά στο σπίτι της – Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

loading...