Από τον Γιώργο Μιχαλόπουλο

Κύριος, με αριστοκρατική φινέτσα και καρδιά μικρού παιδιού, ο Αντώνης Λουδάρος θυμάται τα δύσκολα παιδικά χρόνια που τον διαμόρφωσαν ως άνθρωπο και περιγράφει πώς βιώνει την αγωνία να ψάχνει κάθε τρεις μήνες για δουλειά καθώς μιλάει και για την σχέση του και την συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.Δέχτηκες ποτέ bullying για τα κιλά σου;
Αν αναφέρεσαι στον σχολικό εκφοβισμό, βεβαίως κι έχω περάσει! Αλλά εντάξει, δεν ήταν και καμιά δυσβάσταχτη κοροϊδία. Τελευταία έχουμε γίνει όλοι ευαίσθητοι. Έχει να κάνει και με το γεγονός ότι το lifestyle πλέον θέλει συγκριμένα πρότυπα και ιδιαίτερα για τους άντρες ότι πρέπει να είμαστε μυώδεις με κοιλιακούς.

Με αφορμή το lifestyle που μου ανέφερες παραπάνω, θα έλεγα ότι την εποχή που συνεργάστηκες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» πρόσεχες την εμφάνισή σου.
Να είναι καλά οι ενδυματολόγοι! Δεν το αποποιούμαι, συμμετέχοντας σε ένα τέτοιο πρόγραμμα μπήκα κι εγώ λίγο στον «θαυμαστό» κόσμο του lifestyle. Πάντα όμως ως παρατηρητής, δεν το αφομοίωσα και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είμαι ρηχός άνθρωπος.

Δίπλα σου όμως είχες μια παρουσιάστρια και συμπαρουσιαστές βουτηγμένους στο lifestyle. Πώς το παρατηρούσες όλο αυτό;
Εγώ δεν ήμουν τίγκα όπως η παρουσιάστρια και οι συμπαρουσιαστές που αναφέρεις. Οι άνθρωποι ξέρεις έχουν τα καλά και τα κακά τους κι εμένα μου αρέσει να κρατώ μόνο το καλά. Και πίστεψέ με από εκείνη την περίοδο έχω να θυμάμαι πολλά καλά. Με χαρά συναντώ τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τότε.
Και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; 
Με χαρά, αν και δεν έχει τύχει να τη συναντήσω.
Έχω την αίσθηση από συνεντεύξεις σου ότι μετάνιωσες για τη συνεργασία σας.
Καθόλου δεν το έχω μετανιώσει.
Σε είχα ακούσει να λες σε συνέντευξή σου ότι είχε γίνει σάκος του μποξ. Πώς την είδες ως μποξέρ να σκίζει δημόσια το πουκάμισο του πρώην συντρόφου της;
(γέλια) Ας μην το σχολιάσω αυτό! Θα σου πω, όμως, ότι αυτή τη συνεργασία τη θυμάμαι και χαμογελάω. Δεν νιώθω ενοχές που το έκανα, δεν έκανα κακό σε κανέναν, αντιθέτως προσπάθησα να περάσω καλά και μερικές φορές τα κατάφερα.
Θα συμμετείχες ξανά σε ένα τέτοιο πρόγραμμα;
Ποτέ μη λες ποτέ!

 

Περισσότερα στο περιοδικό You Weekly που κυκλοφόρησε σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 €

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Καταραμένη φτώχεια! Θα μείνετε κάγκελο όταν μάθετε πόσο κοστίζει η τσάντα της Σπυροπούλου

Δολοφόνησαν Έλληνα επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του! Τον βρήκαν σε λουτρό αίματος!

«Είναι εδώ το αγόρι μου…»: Ο φύλακας άγγελος της Σκορδά στο «Πρωινό» – Η γλυκιά εξομολόγηση της Φαίης

 

loading...