Παρατράγουδα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Happy day”… Όλα ξεκίνησαν από μια λεκτική αντιπαράθεση του Δημήτρη Παπανώτα με τον Δήμο Βερύκιο που αφορούσε στην ένταξη των Φούρνων Ικαρίας στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, κάτι που γίνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία, με τον πρώτο να τονίζει πως είναι ντροπή για το ελληνικό κράτος να μην μπορεί να καλύψει αυτά τα κενά και να χρειάζεται η παρέμβαση επιχειρηματιών. Φαίνεται πως η άποψή του παρεξηγήθηκε και μετά ακολούθησαν τα χειρότερα… Ποια ήταν αυτά; Ο πρόεδρος του ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς, παρενέβη τηλεφωνικά, όντας σε έξαλλη κατάσταση, και τα έβαλε με όλους! (Δείτε το περιστατικό εδώ)

Καταλαβαίνετε πως κάτι τέτοιο φόρτισε πάρα πολύ την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια φροντίζει πάντα με τον λόγο της και την εκπομπή της να είναι πολύ προσεκτική. Η παρέμβαση λοιπόν του κ.Κοντομηνά ήταν κάτι που την στεναχώρησε πολύ….

Έτσι λοιπόν, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, η παρουσιάστρια μετά την δουλειά πήγε με φίλες της στην παραλία, να χαλαρώσει και να αδειάσει το κεφάλι της από όλο αυτό το στρες και την πίεση της ημέρα. Κολυμπούσε, απολάμβανε τον ήλιο και προσπαθούσε να μην το σκέφτεται… 99330Μάρτυρες από την παραλία μεταφέρουν στο youweekly.gr πως το τηλέφωνό της χτυπούσε συνέχεια από δημοσιογράφους ή φίλους της για να την ρωτήσουν για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η ίδια πολύ ευγενικά τους απαντούσε «Παδιά, όλα καλά! Δεν έγινε τίποτα!» 99328Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό You που κυκλοφορεί, μόνο με 1,5€

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λιώσαμε! Δεν φαντάζεστε πως αποκαλεί χαϊδευτικά ο Σοφός την Σταματίνα Τσιμτσιλή (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Μενεγάκη και Τσιμτσιλή αποχαιρετούν τον «Alpha» – Που θα πάνε;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τη με το υπέροχο σμαραγδί φόρεμα από τη νέα της συλλογή – Πόσο κοστίζει;

loading...