Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr μετά τον κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με το «Ε», η οποία το τελευταίο διάστημα, ο σταθμός αποφάσισε να αποδεσμεύσει την παρουσιάστρια διαλύοντας την συνεργασία τους. Ωστόσο μέσα από το «Πρωινούλι» ακούστηκε μόνο η πλευρά του «Ε», γι΄αυτό και το Youweekly.gr επικοινώνησε με την παρουσιάστρια προκειμένου να μάθουμε τη δική της εκδοχή.

«Το τι έγινε αφορά εμένα και το κανάλι», δήλωσε αποκλειστικά στο Youweekly.gr συμπληρώνοντας πως «δεσμεύομαι από το κανάλι και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Σας ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για το ενδιαφέρον». Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια στον δημοσιογράφο του Youweekly.gr, δεν θέλει να δώσει κάποια άλλη έκταση στο συγκεκριμένο θέμα  και να οξύνει τις καταστάσεις.

Είναι γνωστό άλλωστε πως οι σχέσεις των δυο πλευρών βρίσκονταν στην κόψη του ξυραφιού, ανταλλάσσοντας δημόσια καρφιά. Η παρουσιάστρια πάντως λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η απομάκρυνσή της από τον σταθμό δημοσιεύοντας ένα αινιγματικό tweet το οποίο απεικόνιζε  μια φωτογραφία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

meletq1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαζύγιο για Μελέτη -«Ε»! Γιατί ο σταθμός έδιωξε την παρουσιάστρια

Πόλεμος! Η επιστολή-φωτιά της Μελέτη στο «Ε» μετά την απαγόρευση του σταθμού να δημοσιευτούν φωτογραφίες της παρουσιάστριας

Αρραβωνιάστηκε η Μελέτη – Το μονόπετρο που πρόδωσε το… μυστικό της

 

loading...