Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη βραδιά του 62ου διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιείται φέτος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Όπως σας ενημερώσαμε, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου σχετικά με την παρουσίαση των συντελεστών της ελληνικής συμμετοχής που θα μας εκπροσωπήσουν στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό και όλα δείχνουν έτοιμα.

Το «καυτό σημείο» της υπόθεσης όμως είναι ότι μάθαμε και πόσο θα κοστίσει η συμμετοχή της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό!

H EΡΤ αποφάσισε να στείλει την Demy και θα ερμηνεύσει τρία τραγούδια που θα έχουν την υπογραφή του πετυχημένου Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος θα συνεργαστεί και πάλι με τον Φωκά Ευαγγελινό για το στήσιμο και τη σκηνοθεσία του τραγουδιού, που τελικά θα επιλέξουμε ανάμεσα στα τρία που θα ακούσουμε σε λίγο καιρό. Ο Λάμπης Ταγματάρχης είπε: «Το κόστος της συμμετοχής της ΕΡΤ φέτος είναι 600 ευρώ για τον συμβολαιογράφο και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι χορηγοί… Ευχαριστούμε τον Καπουτζίδη, που θα συνδράμει και φέτος αφιλοκερδώς»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τρόμαξε! Η έντονη αμηχανία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η αποκάλυψη για τις αλλαγές στην εκπομπή!

Το σχόλιο που ακούστηκε στην εκπομπή της και εκνεύρισε τη Φαίη Σκορδά- Η παρατήρηση στο συνεργάτη της!

Στα δικαστήρια Νίνα Λοτσάρη-Κωνσταντίνος Σκορδάλης για τα παιδιά τους! «Σφαγή» για την διατροφή και τα ασφαλιστικά μέτρα…

loading...