Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει μετά το μοιραίο ατύχημα της 18ης Φεβρουαρίου και τον χαμό του αγαπημένου σε όλους τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη και οι έρευνες συνεχίζονται..

Η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη, Μίνα Αρναούτη, δέχεται πολλές καταιγιστικές επιθέσεις από φίλους, γνωστούς και θαυμαστές του τραγουδιστή καθώς πολλοί είναι εκείνοι που την θεωρούν υπαίτια για τον θάνατο του τραγουδιστή.. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook καθημερινά απαντά σε όσους την κατηγορούν και με τις δημοσιεύσεις της προκαλεί!

Μόλις προχθές μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη βγήκε στην δημοσιότητα συνέντευξη της μητέρας της Μίνας Αρναούτη, η οποία έχει δεχτεί να μιλήσει δημόσια μόνο μια φορά ως τώρα, που αποκάλυπτε τι της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της για την ημέρα του δυστυχήματος (δείτε εδώ). Αυτό έκανε έξαλλη την Μίνα που μέσα από το προφιλ της στο Facebook ανέφερε πως η μητέρα της δεν έδωσε σε κάνεναν συνέντευξη και απλά την παγίδευσαν (δείτε εδώ). Ο παρουσιαστής, λοιπόν, σήμερα έρχεται να συνεχίσει την «κόντρα» και μέσα από την επίσημη σελίδα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στο Facebook απαντά στην Μίνα και δηλώνει πώς…. διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ.

loading...