Η παρουσίαση του πρωινού του Mega από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπως φαίνεται έχει θορυβήσει κάποιους. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν κρύβουν με δηλώσεις τους, ότι θα είναι μεγάλο ρίσκο για το κανάλι.
Ο Δημήτρης Παπανώτας, που έχει διανύσει χιλιόμετρα στη tv, σε συνέντευξή του στο «7 μέρες tv» εξηγεί γιατί αν ήταν διευθυντής καναλιού δεν θα ξεκινούσε πρωινό μαγκαζίνο με παρουσιάστρια την ηθοποιό.

Έχετε βρεθεί σε αρκετές τηλεοπτικές παρέες. Ποιο είναι το μυστικό για να δέσει μια τέτοια ομάδα;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει συνταγή. Καλή διάθεση να υπάρχει, ευγενής άμιλλα και όχι ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός. Τι στόχους έχετε για αυτή τη σεζόν; Αυτό που θέλαμε και τις προηγούμενες, δηλαδή να κάνουμε τους τηλεθεατές να ξεκινούν ευχάριστα τη μέρα τους.»

Ο χειμώνας φαντάζομαι θα είναι δύσκολος, οπότε κύριος στόχος είναι να χαμογελάσουν. Αναλύετε και θέματα σχέσεων…

«Μας στέλνουν γράμματα οι τηλεθεατές και τα αναλύω με χιούμορ, όπως, δηλαδή, τα συζητάμε στην παρέα και ο καθένας λέει τη γνώμη του. Ήδη ένας τηλεθεατής έγραψε ότι η κοπέλα του πολύ ντύνεται τελευταία, πολύ βάφεται, πολύ μιλάει, στο facebook και κάναμε χιούμορ! Συνήθως έχετε μια… τσουχτερή γλώσσα για πολλά πρόσωπα της σοουμπίζ. Εσείς το λέτε αυτό. Έχω γνώση των πραγμάτων, ύστερα από πολλές σεζόν στο χώρο, και ξέρω τι λέω. Όταν έλεγα ότι η Πάολα θα γίνει αστέρι, με κορόιδευαν, όμως έπεσα μέσα. Όταν έλεγα ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα τα καταφέρει απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα, δεχόμουν, βολές, αλλά επίσης έπεσα μέσα.».

Έχετε άποψη και για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου ή περιμένετε πρώτα να τη δείτε στο πρωινό του ΜΕGΑ;

«Εγώ, αν ήμουν διευθυντής του καναλιού, δεν θα ξεκινούσα πρωινό με την Ντορέττα και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον κόσμο απέναντι στο πρωινό του Λιάγκα. Το βρίσκω αδύναμο, αλλά εύχομαι να πάνε καλά. Στους ανθρώπους της τηλεόρασης συμφέρον είναι να υπάρχει καλή τηλεθέαση σε πολλά Μέσα.»

govastileto.gr
loading...