Υπάρχουν κάποια τηλεοπτικά δίδυμα που άφησαν εποχή. Υπάρχουν και κάποια άλλα όμως, που άφησαν το απόλυτο κενό. Ιδού ποιοί τηλεοπτικοί αστέρες δεν ταίριαξαν στο γυαλί και φάνηκε πολύ!

Αννίτα Πάνια και Βλάσσης Μπονάτσος έκαναν ένα σύντομο πέρασμα με το σόου «Με φόρα» το οποίο πήγε όπως και η χημεία μεταξύ τους, άπατο

Γερμανού και Μουτσινάς είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους στον Άλφα σε μουσικό τηλεπαιχνίδι. Το παιχνίδι πήγε άπατο και οι δυο παρουσιαστές δεν θέλουν ούτε να το θυμούνται.

Όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία τους στον Πρωινό Καφέ, ως βασικοί παρουσιαστές, ο κόσμος σάστισε. Κατερίνα Ζαρίφη και Νίκος Μουτσινάς, παρ’ ότι ατακαδόροι, δεν είχαν χημεία και μετά από αυτούς, ο τίτλος Πρωινός Καφές χάθηκε μια για πάντα.

Μια σεζόν ήταν αρκετή για να μας πείσει πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ταιριάζει ούτε με την Κατερίνα Καραβάτου.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης και Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Όμορφο Κόσμο το Πρωί. Αυτός κι αν ήταν εκρηκτικός συνδυασμός, σε βαθμό που ο Αγγελίδης χάθηκε κι ακόμα μνημονεύει με τα χειρότερα λόγια τον Γρηγόρη.

Αυτές οι δύο κι αν δεν είχαν χημεία. Έλενα Παπαβασιλείου και Δέσποινα Καμπούρη συναντήθηκαν στις Γυναίκες και μετά από έναν ομηρικό καυγά, έμεινε μόνο η δεύτερη.

Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου. Στην αρζή του Δέστε τους, είχαν καυγάδες, μετά έγιναν φίλες, μετά πάλι εχθροί, αλλά στο γυαλί ποτέ δεν κόλλησαν.

Όταν ανακοινώθηκε η Μαρία Μενούνος στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στην παρουσίαση της Eurovision στην Ελλάδα το 2006, δεν φανταζόμασταν το κρύο αποτέλεσμα που θα βλέπαμε στην τιβί. Απλά Αταιριαστοι

Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστος Φερεντίνος προσπάθησαν να κάνουν το δίδυμο στο στο Πρωινό Αντ1 αλλά γεήγορα το πλοίο ναυάγησε.

Fantastico:΅Ψυχαγωγικό και μουσικοχορευτικό show που προβλήθηκε από τον Αντέννα αρχές του 1995…Παρουσιαστές ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Βίκυ Κουλιανού και το σόου δεν πήγε καθόλου

Πολύ την Κυριακή: τότε που ο Γρηγόρης πετούσε τούρτες στη Μαριέττα Χρουσαλά κι εκείνη προσπαθούσε να καταλάβει που είναι το αστείο.

Το εγχείρημα της Τατιάνας να αντιγράψει το αμερικάνικο The View παρέα με τη Σοφία Βόσσου και τη Σάνυ Μπαλτζή στέφτηκε με απόλυτη αποτυχία.

loading...