Δεν είναι λίγες οι φορές κοιτάζοντας τα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ που έχουμε σκεφτεί πως ορισμένα από αυτά είναι τελείως αταίριαστα μεταξύ τους. Αναρωτιέσαι από ποια άποψη; Από άποψη εμφάνισης ή διαφοράς ηλικίας ή απλά γιατί έδειχναν να μην ταιριάζουν καθόλου. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι αυτά.

Ίσως από τα πιο παράξενα ζευγάρια του Χόλιγουντ είναι χωρίς αμφιβολία ο Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin) και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) μιας και με μια πρώτη ματιά σίγουρα δεν καταλαβαίνει κανείς κοιτώντας της φωτογραφίες πως αυτοί οι δυο άνθρωποι είναι ζευγάρι. Το ζευγάρι μετά από 9 χρόνια σχέσης δεν χώρισε άσχημα μεν αλλά σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, από τον χωρισμό τους και μετά (2011) ο Μακόλεϊ πήρε για τα καλά την κάτω βόλτα.

H διαφορά ηλικίας του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μουρ είναι 16 χρόνια και η σχέση τους απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εδικά για το πώς κατάφερε η Ντέμι να έχει σχέση με έναν πολύ μικρότερο της άντρα. Γνωρίστηκαν το 2003 και χώρισαν δέκα χρόνια αργότερα και η σχέση τους δεν έπαψε ποτέ να είναι από τις πιο πολυσυζητημένες του Χόλιγυντ για τον λόγο αυτό.

Ο Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) και η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) δεν ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια και μάλιστα ο Τζέσε την απατούσε διαρκώς και την έκανε ένα ράκος ψυχολογικά.

Χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζάκσον και η Μπρουκ Σίλντς είναι από τα ζευγάρια που σχεδόν έχουμε ξεχάσει αν και ο έρωτας τους ήταν πιο πλατωνικός αφού η Μπρουκ Σίλντς είχε πει πως δεν είχαν έρθει ποτέ τόσο κοντά ερωτικά.

Τον Ιούνιο του 1993η Τζούλια Ρόμπερτς παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Λάιλ Λόβετ. Χωρίσανε το Μάρτιο του 1995 ακι σίγουρα δεν ήταν και από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σόουμπιζ.

Αν κοιτάξουμε πίσω στην δεκαετία του 1980 θα θυμηθούμε το ειδύλλιο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Μα αλήθεια πώς θα ήταν δυνατόν να ευδοκιμήσει το ειδύλλιο του Iron man και της Carrie από το Sex and the City; Φυσικά τότε κανείς από τους δυο δεν ήταν τόσο γνωστοί όπως σήμερα και μάλιστα σε συνέντευξή του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ το 2008 ο ηθοποιός είχε πει πως σε εκείνον αρέσει το ποτό και τα ναρκωτικά και δεν ταίριαζε για αυτούς τους λόγους με την Σάρα Τζέσικα.

loading...