Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, όταν όμως το κάνει δεν μασά τα λόγια της. Ο λόγος για την Πάολα η οποία μίλησε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» και ξέσπασε για την σκληρή κξριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Όταν την ρώτησαν για το γεγονός ότι κάποιοι χαρακτηρίζουν τα κομμάτια της λαϊκά ή «σκυλάδικα» εκείνη απάντησε:

«Όχι, δεν με θυμώνει. Αυτή είναι η δουλειά μου κι ο καθένας ας πει ό,τι θέλει. Δικαίωμά του. Αν ένα τραγούδι είναι ωραίο και το υποτιμήσει, δείχνει το ποιος είναι. Αν πάλι έχω πει ένα κακό κομμάτι, μια σαχλαμάρα και το χλευάσουν, πάλι δείχνουν ποιοι είναι. Είναι φυσιολογικό να με κρίνουν για τη δουλειά μου. Για τη ζωή μου δεν δέχομαι να με κρίνουν! Είναι κατινιά και ξεφτίλα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Με όλους το κάνουν! Ξεφτίλες είναι. Δεν δίνω το δικαίωμα να με κρίνουν στην προσωπική μου ζωή ή στη σχέση μου με το παιδί μου ή με τον σύντροφό μου κλπ. Δεν θα το συνηθίσω ποτέ αυτό, ούτε θα το δεχτώ. Είμαι πολύ χωριάτισσα για να το καταλάβω και να το χωνέψω ότι συμβαίνει. Αν και στο χωριό πέφτει πολύ κουτσομπολιό -επειδή είμαι από χωριό- θα σου πω ότι στην πόλη πέφτει πιο άγριο ξεκατίνιασμα».

Όσο για το πως καταφέρνει αν και μεγάλο όνομα να είναι εκτός κάποιας κλίκας ξεκαθαρίζει πως «σε ό,τι κάνω στη ζωή μου, δεν έχω ενοχές. Είμαι αυτή που είμαι κι όποιος γουστάρει. Είναι επιλογή αυτό. Εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να είμαι συστημική. Ξερνάω τώρα με αυτά. Είναι δηθενιές. Σχέσεις για τα μάτια του κόσμου και, πίσω από την πλάτη σου, να σε θάβουν όλοι αυτοί που σε φιλούσαν πριν… Βλέπω ανθρώπους στην πρώτη γραμμή, γνωστούς, που γελάω και τους φτύνω. Και βλέπω και άλλους, στην τρίτη ας πούμε γραμμή, που υποκλίνομαι για το ήθος και το ταλέντο που έχουν».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

«Αν δεν ήταν η Λίτσα και η Αργυρώ δεν θα υπήρχε εκπομπή…»: Η πιο σκληρή κριτική για τη Φαίη Σκορδά

Χαρμόσυνα νέα! Ελληνίδα παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως περιμένει δίδυμα κοριτσάκια

Αθηνά Παντελίδου: To συγκινητικό βίντεο που πόσταρε από το μαγαζί όταν έλεγαν τα κάλαντα στον Παντελίδη

loading...