Είναι γεγονός οτι οι κυρίες που εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας δεν τα πάνε καλά με το χρόνο. Πολλές είναι εκείνες που έχουν υποκύψει στο κρεβάτι του πλαστικού για να νικήσουν τα σημάδια του χρόνου και όχι μόνο. Κάποιες το ομολογούν, κάποιες άλλες πάλι, ενώ είναι τόσο φανερό, δεν το παραδέχονται!

Η Βούλα Παντουλίδου μίλησε ακομπλεξάριστα στην κάμερα της εκπομπής «Τετ α τετ» για τις πλαστικές που έχει κάνει, αλλά και για διάσημες γυναίκες που δεν λένε να παραδεχτούν τις επεμβάσεις τους. Η ίδια αποκάλυψε οτι έκανε πλαστική επειδή είχε τεράστιο πρόβλημα με την ακμή, ενώ έφτιαξε και την μύτη της, γιατί την ήθελε πιο «γλυκανάλατη», όπως είπε.

Συγκεκριμένα, ωστόσο, η Βούλα Πατουλίδου, έδειξε την ενόχλησή της για διάσημη κυρία που δεν παραδέχεται οτι έκανε πλαστική και τονίζει: «Βλέπεις την άλλη είναι 60 χρονών και το πρόσωπο της είναι πιο τσιτωμένο από του γιου μου που είναι 18 χρονών και…»

Δείτε τι είπε η Βούλα Πατουλίδου:

Δείτε ακόμη: Μαύρο χάλι… Έκανε πλαστική η τηλεπερσόνα αλλά…

Δείτε ακόμη: Η Φαίη Σκορδά 10 χρόνια πριν: Η πλαστική που της άλλαξε την ζωή – Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Δείτε ακόμη: Έχει κάνει πλαστική η Σταματίνα Τσιμτσιλή ; Μια αποκαλυπτική φωτογραφία και ενα βίντεο θα σας λύσουν ολες τις απορίες!!!

loading...