Τα νέα δεν είναι καλά. Μπορεί όλοι να νομίζουν πως η Βίκυ Καγιά καιο ο Ηλίας Κρασσάς ζουν την απόλυτη ευτυχία μαζί με την κόρη τους, όμως δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Έχει ξεσπάσει πόλεμος και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να τελειώσει γρήγορα. Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη του Ηλία Κρασσά με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Λίλα Μπάρλα. Οι δυο τους είχαν φθάσει ως τα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών μετά το χωρισμό τους, και παρότι  το τελευταίο διάστημα έδειχναν να τα έχουν βρει, ένα νέο δικαστήριο ταράζει και πάλι τα νερά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, το πρώην ζευγάρι έχει ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης, όπου ο νυν σύζυγος της Βίκυς Καγιά αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, πάντως, καθώς ο συνήγορος υπεράσπισης του Ηλία Κρασσά δεν μπορούσε να παραστεί, αφού εκδίκαζε άλλη υπόθεση στο Εφετείο.

Οι πρώην σύζυγοι όμως, ανανέωσαν το ραντεβού τους στα δικαστήρια, παρόλο που φαίνονταν να είχαν βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη τους. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει και άλλο επεισόδιο σε αυτή την κόντρα.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Σοκ στην κοσμική Αθήνα με τη σύλληψη του Αλέξανδρου Αγγλούπα! Ποιος είναι ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας – bon viveur

Στο κόκκινο η αγωνία του Κοργιαλά για το μωρό που περιμένει- Τι έχει συμβεί;

Άστραψε και βρόντηξε η Θεοδωρίδου! Η ερώτηση που την έκανε να αποχωρήσει από τη συνέντευξη (Βίντεο)

loading...