Τα χτυπήματα είναι απανωτά! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπορεί να δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο για το πρόστιμο των 3,7 εκατ. ευρώ για εμβάσματα ύψους 5,28 εκατ. ευρώ, τα οποία είχε στείλει στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, θα αντιμετωπίσει νέο έλεγχο.

Συγκεκριμένα, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα ελέγξουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς από το 2000-2012 προκειμένου να δουν τις κινήσεις του, τα χρήματα που απέκτησε αλλά και από πού προέκυψαν αυτά.Ο τραγουδιστής το 2010 που ξέσπασε η κρίση έστειλε χρήματα στην Κύπρο. Από εκεί προκύπτει ότι τα 5 εκατομμύρια ευρώ ήταν και από άλλες χρονολογίες. Μάλιστα, από την ρύθμιση που έκανε για τα 800.000 ευρώ δεν θα του επιστραφούν χρήματα.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά: «κρίνεται ότι η φερόμενη ως άγνωστης προέλευσης . περιουσιακή προσαύξηση που θεωρήθηκε ότι προέκυψε από την αποστολή κατά το έτος 2010 των ανωτέρω εμβασμάτων, ποσού 2.415.000 ευρώ, 600.000 ευρώ και 1.940.643,41 ευρώ, δεν επήλθε κατά τη διαχειριστική περίοδο εντός της οποίας πραγματοποιήθηκαν τα εμβάσματα αυτά, όπως εσφαλμένα έκρινε η φορολογική Αρχή, αλλά σε προγενέστερη αυτής διαχειριστική περίοδο, αφού τα ποσά αυτά προήλθαν από προθεσμιακές τραπεζικές καταθέσεις έναρξης σε χρόνο προγενέστερο του έτους 2010» το Διοικητικό Εφετείο δικαιώνει τον καλλιτέχνη χαρακτηρίζοντας μη νόμιμο τον προορισμό φόρων και προστίμων που του καταλογίστηκαν το 2014 από το ΚΕΦΟΜΕΠ.
«Συνεπώς, είναι μη νόμιμη η 2067/30.6.2014 οριστική πράξη του διορθωτικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος και εισφοράς αλληλεγγύης του προϊσταμένου του ΚΕΦΟ¬ΜΕΠ, οικ. έτους 2011, με την οποία κρίθηκε ως κρίσιμος χρόνος δημιουργίας της επίμαχης, φερόμενης ως άγνωστης προέλευσης, περιουσιακής προσαύξησης ο χρόνος αποστολής των σχετικών εμβασμάτων». Όσο για τα εμβάσματα του 2011 το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αναφέρει: «πλήρως αποδεικνύεται ότι η επίμαχη προσαύξηση που προέκυψε από την αποστολή του εμβάσματος αυτού δεν είναι άγνωστης προέλευσης, όπως εσφαλμένα έκρινε η φορολογική Αρχή»
Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

«Η αγ@@α βλάπτει γιατί…»: Η δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου on air που τους άφησε όλους κάγκελο (Βίντεο)

Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα στα Χανιά! Συγκλονισμένη η Χαρούλα Αλεξίου! (photos)

Να σας ζήσει! Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Νίκος Αλιάγας

Τα καλύτερα μας σήμερα

Θαυματουργή μάσκα προσώπου με μέντα – Πως την φτιάχνετε και που βοηθάει

Χάσε 6 κιλά σε 6 μέρες με αυτή την χημική δίαιτα!

Δημήτρης Μηλιόγλου: Μας ξεναγεί στο υπέροχο ρετιρέ του στους Αγίους Αναργύρους!

loading...