Τους «Ξαναδέστε τους», όπως ολα δείχνουν… δεν τους ξαναείδαμε!

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι από τα πιο χαμηλά που κάνει το κανάλι και ο Alpha έχει αρχίσει να ανασκουμπώνεται και δεν αφήνει πλέον την κατάσταση στα χέρια του Νίκου Μουτσινά… Όπως ανέφερε η Ανθήυ Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», κάλεσαν τον παρουσιαστή και του έδωσαν τελευταία διορία. Η δημοσιογράφος ανέφερε: «Επικοινώνησα με τις δικές μου πηγές μέσα στο κανάλι και έμαθα τα εξής: Ο κύριος Σούσουλας, γενικός διευθυντής του Alpha, φώναξε τον Νίκο Μουτσινά και του είπε: «Σου δίνω διορία μέχρι τις 15 Φλεβάρη να αλλάξεις την εκπομπή, να δούμε τα νούμερα να ανεβαίνουν. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, κάνε κάτι», ενώ ο Μουτσινάς απάντησε: «Μη με απειλείς. Αν θες να κόψεις την εκπομπή καν΄το τώρα. Εγώ δεν αλλάζω την εκπομπή».

Μάλιστα, το κανάλι του ρίχνει κάποιες ευθύνες καθώς τα άτομα στην ομάδα ήταν δική του επιλογή και θεωρούν και αυτό αιτία στην μεγάλη πτώση… Το κανάλι του είπε: «Αν αλλάξεις πρόσωπο θέλουμε να βάλεις το πρόσωπο που θα σου πούμε εμείς κι όχι αυτό που έχεις επιλέξει εσύ, γιατί σε αφήσαμε επέλεξες, δεν μας βγήκε καλώς ή κακώς, θέλουμε να βάλουμε το δικό μας πρόσωπο».  Όλα δείχνουν πως ο παρουσιαστης δεν συμφώνησε και η ρήξη είναι μεγάλη στις σχέσεις του. Ας ελπίσουμε πως θα συμβιβαστεί για να «σωθεί» η εκπομπή….

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είναι χαζομαμά και δεν το κρύβει! Η φωτογραφία της Βαλέριας στον αέρα της εκπομπής και η τρυφερή αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα!

Πυροβολισμοί και σκηνές απείρου κάλλους στο bar του Νεκτάριου Γαλίτη στον Πειραιά! Γιατί άναψαν τα αίματα;

Ηχηρές αποχωρήσεις από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη… Το παρασκήνιο και η αντικατάσταση!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ