Ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και στην εν διαστάσει σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, παρά το γεγονός ότι η βασική δίκη για το διαζύγιό τους αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2017, όπως γράφει το ένθετο Real Life της εφημερίδας Real News.

Οι δυο τους έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά τον χωρισμό τους για τα πιο απίθανα πράγματα, ακόμα και για τους σκύλους και τους παπαγάλους τους! Επίσης,  για να αποφασιστεί που θα μένει ο καθένας, ποιος θα κάνει χρήση των αλόγων και των στάβλων, αλλά και το αν η κόρη του Αλβάρο Ντόντα θα εξακολουθήσει να λαμβάνει επιδόματα από την Αθηνά.


Ήδη, σύμφωνα με το περιοδικό Epoca της Βραζιλίας, η Αθηνά ζήτησε να σταματήσει να πληρώνει δίδακτρα για το πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο στο οποίο φοιτούσε η κόρη του εν διαστάσει συζύγου της, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Επίσης, έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη μεταξύ τους για το σπίτι στο Βέλγιο που αγόρασε η Α. Ωνάση. Πάντως, όσον αφορά την αιτία του διαζυγίου, ο σύζυγός της αρνείται ότι υπήρξε άπιστος και δήλωσε στο περιοδικό ότι δεν πρόδωσε την γυναίκα του και ότι δεν είχαν καν διαπληκτιστεί. Αυτή τη στιγμή πάντως δείχνει να απολαμβάνει την εργένικη ζωή, με συνεχείς βραδινές εξόδους με διάφορες αιθέριες υπάρξεις.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλειο Κωστέτσο! Εσπευσμένα στο χειρουργείο για εγχείρηση καρδιάς!

Μίνα Αρναούτη: Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για το τροχαίο – «Ο Παντελής δεν ήταν χαζός, ήταν…»

Το πρώτο μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη μετά τον χωρισμό της….

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Η δίαιτα που «εξαφανίζει» το λίπος της κοιλιάς!

Shop it! 5+1 μπεζ καμπαρντίνες για όλα τα budget για να βρείτε τη δική σας ιδανική

Δείτε το δημοφιλές σαμπουάν που προκαλεί τριχόπτωση σε όλες τις γυναίκες στην Αμερική!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ