Παντρεύτηκαν αρκετά βιαστικά πριν ένα χρόνο, ξαφνιάζοντας όχι μόνο εμάς αλλά και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν, ότι η τόση βιασύνη οφείλεται λογικά σε μία πιθανή εγκυμοσύνη. Κάτι που βέβαια με το πέρασμα των μηνών διαψεύστηκε παρά το γεγονός ότι η διάσημη ηθοποιός έχει εκφράσει αμέτρητες φορές την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Δείτε ακόμη: H Cameron Diaz είναι τρελά ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ! Αυτός είναι ο σύντροφός της! (PHOTO)

Και να που έναν περίπου χρόνο μετά, φαίνεται ότι η Cameron Diaz είναι ίσως πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερή της επιθυμία. Και μπορεί για την ώρα να μην έχει κάνει κάποια δήλωση, όπως ούτε και ο σύζυγός της Benji Madden, αλλά άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι η σέξι star νιώθει πιο έτοιμη από κάθε άλλη φορά για να φέρει ένα παιδί στον κόσμο.

«Έχει βάλει όλα τα άλλα πράγματα σε δεύτερη μοίρα και το μόνο που επιθυμεί, είναι να ξεκινήσει επιτέλους τη δική της οικογένεια», δηλώνουν φίλοι της. «Εξάλλου δεν έχει κρύψει ότι από τη στιγμή που παντρεύτηκε αυτός είναι ο διακαής της πόθος».

Δείτε ακόμη: Δεν υπάρχει το κορμί της! Η Cameron Diaz στην πιο sexy φωτογράφισή της!

 

loading...