Στο επίκεντρο δημοσιευμάτων και σχολίων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή «Λόγω Tivis», σχετικά με το ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον. Φαίνεται ότι όλα τα σενάρια τερματίζουν, καθώς ο Alpha σκέφτεται να δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην εκπομπή και την παρουσιάστρια.

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha και για το φημολογούμενο κόψιμο της εκπομπής της;

Σύμφωνα με την Reallife, το κανάλι της Κάντζας αποφάσισε να ανανεώσει τις συμβάσεις της ομάδας που πλαισιώνει την Κατερίνα έως το καλοκαίρι. Οι συμβάσει των μελών του πάνελ έληγαν στα τέλη Μαρτίου, ενώ η παρουσιάστρια έχει ετήσιο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η απογευματινή εκπομπή του Alpha, παρά τις φήμες και τις βολές που δέχθηκε από ανταγωνιστικά στρατόπεδα, θα συνεχιστεί κανονικά έως το τέλος της σεζόν και το μέλλον της θα επανεξεταστεί τότε.

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη! Που πάει η υπόθεση με τα 5,5 εκ. ευρώ και το πρόστιμο των 500.000 ευρώ;

Δείτε ακόμη: Ο Νίκος Σαμοΐλης για πρώτη φορά μιλάει για την σχέση του με την Αννίτα Πάνια!

Δείτε ακόμη: Ο Κώστας Μαρτάκης μετά από καιρό μιλάει για τον χαμό του Παντελίδη: «Με ενοχλεί πολύ…»

loading...