Λένε πως ο “φτερωτός θεός” σε βρίσκει όπου θέλει με τα βέλη του… Έτσι ξεκίνησε και η ιστορία αγάπης του Νίκου Ορφανού και της Αντιγόνης Παφίλη, το ραντεβού τούς το έκλεισε η μοίρα σε μια δουλειά και από εκείνη τη μέρα η ζωή τους άλλαξε αφού μαζί δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια. Φωτογραφίζονται για το Youweekly.gr και αποκαλύπτουν τα πάντα!

IMG_7517

Αν σας προτείνατε να κάνετε μια εκπομπή μαζί τι θα ήταν;
Νίκος: Κάτι συζητάμε αυτό τον καιρό, είναι η αλήθεια. Με θέμα όλα αυτά που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι νέων γονέων. Από τη μέριμνα του παιδιού μέχρι το πώς κινείσαι με το μωρό στην πόλη με το καρότσι. Υπάρχει μεγάλο κενό εκεί και αυτό επιδιώκω να κάνουμε.
Αντιγόνη: Καλέ μας παρακολουθείς; Συζητάμε για μια εκπομπή με family περιεχόμενο. Οικογενειακά θέματα, κανονικά όμως. Αυτά των κανονικών ανθρώπων που ζουν σε αυτή την όχι τόσο κανονική χώρα! Ανθρώπων με ενδιαφέροντα και χόμπι, με δουλειές και υποχρεώσεις. Νομίζω είναι κάτι που δεν υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση.
Επαγγελματικά τι κάνετε;
Νίκος: Εγώ βρίσκομαι σε θεατρικό… πυρετό. Κάνω πρόβες σε δύο παραστάσεις, που θα ανέβουν σχεδόν ταυτόχρονα, αρχές Μαρτίου. Παίζω στην κωμωδία “Τσέχωφ για δύο” στο μικρό “Γκλόρια” της οδού Ιπποκράτους και σκηνοθετώ την επίσης κωμωδία για τις σχέσεις “Romantic Fools”, στο “Underground” στην πλατεία Κοραή.
Αντιγόνη: Ασχολούμαι με τα περιοδικά. Digital και έντυπα. Επίσης, με τo πολιτιστικό μας “Τhe machine” και το νέο μας project, έναν εναλλακτικό, ταξιδιωτικό-πολιτιστικό οδηγό, το “itsallgreektome”, που υπάρχει παντού στην πόλη. Γράφω και στο δικό μου blog, το antoulastories.com. Γενικά όλη μέρα γράφω, γράφω, γράφω!

Αποκλειστικό! Νίκος Ορφανός: Φωτογραφίζεται με την γυναίκα και τον γιο του για το Youweekly.gr!
Νίκο, εσύ πολιτικά πώς βλέπεις τα πράγματα;
Νομίζω βρισκόμαστε ακριβώς λίγο πριν από το απόλυτο μηδέν. Τώρα μπορούμε να το πούμε. Ο Τσίπρας έδωσε στην ημιθανή κοινωνία τη χαριστική βολή! Και η ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί του. Το μόνο θετικό είναι ότι η επανεκκίνηση δεν θ’ αργήσει. Αλλά θα γίνει από μια άλλη κυβέρνηση, με άλλα μυαλά, που ακόμα δεν φαίνονται αλλά είναι υπό διαμόρφωση.
Σε έχουν απογοητεύσει οι πολιτικοί μας;
Νίκος: Όχι πιο πολύ από τους ίδιους τους πολίτες, με την ελαφρότητα που ψηφίζουν και την ανευθυνότητα που θεωρούν ότι το λάθος εύκολα διορθώνεται. Όταν ψηφίζεις άχρηστους, το λάθος διορθώνεται μετά από πολύ καιρό και όχι εύκολα, να το καταλάβουμε αυτό. Και κάποια στιγμή να ξέρουμε για ποιον ακριβώς λόγο επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας, για ποια ακριβώς δουλειά! Γιατί οι περισσότεροι, ακόμα και μορφωμένοι υποτίθεται άνθρωποι, ψηφίζουν στα κουτουρού, βάσει συμπάθειας.

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

COVER_144.indd

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ