Πρώτα από όλα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι σοβαρό! Τι εστί Καϊμακάμης; Καϊμακάμης σημαίνει Μπερτάκης, ο επιχειρηματίας που είχε σαν παιδί του τον Παντελίδη.
Ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε, που τον ανέδειξε, που τον στήριζε σαν παιδί του.
Αυτός, ο Μπερτάκης δηλαδή, πρότεινε τον Καϊμακάμη που τον πιστεύει απόλυτα και όχι άδικα.
Οι πληροφορίες λένε, ότι οι σχέσεις πλέον Μπερτάκη και οικογένειας Παντελίδη, δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο… Έχουν ψυχρανθεί και δύσκολα επανέρχονται.

Ο Μπερτάκης μάλιστα πρότεινε να πληρώσει την κηδεία Παντελίδη και όλα τα έξοδα, η οικογένεια όμως αρνήθηκε, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.
Πάμε τωρα στο ζουμί…

Γιατί έφυγε από την υπόθεση ο κύριος Καϊμακάμης; Τι διαφορετικό πίστευε από την οικογένεια Παντελίδη; Ο κύριος Καϊμακάμης εκτιμούσε ότι η υπόθεση δεν χρειαζόταν να φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων. Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη 2,75mg/l και το DNA δεν άφηνε περιθώρια δεύτερων σκέψεων. Ο πρώην δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη είχε ξεκινήσει επαφές με τους άλλους δικηγόρους, από την οικογένεια Αρναούτη και Κυριάκου, για μια σοβαρή πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού.
Σε αυτό διαφώνησε κάθετα η οικογένεια Παντελίδη. Επιμένουν στην γραμμή «δεν οδηγούσε ο Παντελής» «να λάμψει η αλήθεια» όλα αυτά, κόντρα σε όλα τα πορίσματα, τροχαίας, πυροσβεστικής, DNA ,ιατροδικαστών… Γιατί όμως η οικογένεια Παντέλιδη δεν θέλει έναν τίμιο συμβιβασμό.  Άγνωστο! Αυτό είναι το αντικείμενο ενός άλλου ρεπορτάζ…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Άλλο ένα ποτό και θα πέθαινε» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή για τον Παντελίδη!

Πόσο ασφαλής ήταν τελικά η Mercedes που οδηγούσε ο Παντελίδης; Δείτε την αναπαράσταση του τροχαίου…

Αποκλειστικό! Ο όρος της ασφαλιστικής εταιρείας που μπορεί να μπλέξει τον Αντώνη Ρέμο στις αποζημιώσεις!

loading...