Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πρόσφατα άγνωστες λεπτομέρειες πριν και κατά τη διάρκεια του τοκετού, αναφέροντας συγκεκριμένα τις στιγμές που την άγχωσαν ιδιaίτερα.

«Δεν μπορώ να πω πως αγχώθηκα, αλλά βρέθηκα προ απρόοπτου όταν ο γιατρός μου είπε πως γεννάω, δύο μέρες πριν το baby shower που είχα οργανώσει και πριν καν μπω στην 37η εβδομάδα. Θυμάμαι πως είχα πάει για την καθιερωμένη εξέταση Doppler, για να δούμε πού βρισκόταν το μωρό, όπου φάνηκε πως ο τράχηλος ήταν έτοιμος, τα αμνιακά υγρά είχαν αρχίσει να λιγοστεύουν και το μωρό κατέβαινε. «Ωραία» μου είπαν «από στιγμή σε στιγμή γεννάς. Καλά, δεν πονάς;». Έμεινα άφωνη, γιατί δεν πονούσα, ούτε είχα αντιληφθεί πως είχαν αρχίσει οι συσπάσεις, γιατί θεωρούσα πως η ενόχληση που ένιωθα ήταν το μωρό που κλότσαγε!» είπε η Βίκυ στο People.

Μία ακόμα στιγμή που στιγμιαία αγχώθηκε ήταν όταν συνειδητοποίησαν, κατά τη διάρκεια του τοκετού, πως το μωράκι ήταν τρεις φορές τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο και το κεφαλάκι της κοιτούσε προς τα πάνω.  «Μόλις μου είπαν πως θα ήταν επικίνδυνο να επιχειρήσουμε φυσιολογικό τοκετό και θα ήταν πιο ασφαλές να πάμε σε καισαρική, δεν το σκέφτηκα δεύτερη στιγμή» τόνισε.

govastileto.gr

loading...