Δεν έχει τέλος η διαμάχη ανάμεσα στον Ηλία Κρασσά και την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Λίλα Μπάρλα. Οι δυο τους, που μέχρι πρότινος είχαν φθάσει ως τα δικαστήρια για τη διατροφή μετά το χωρισμό, φαίνονταν να τα είχαν βρει το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, ήρθαν και πάλι αντιμέτωποι στην Ευελπίδων με αφορμή τα οικονομικά.

downloadΣύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, και με τα όσα γράφει η Σοφία Σπίγγου, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε και πάλι στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η Λίλα Μπάρλα έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πατέρα των δυο παιδιών της με αντικείμενο τη διατροφή και τη διεκδίκηση ενός αυτοκινήτου. Η πλευρά του συζύγου της Βίκυς Καγιά όμως, ζητά να απορριφθεί η αίτηση, αφού προκύπτει πως ο Mr Fresh καταβάλει ένα μεγάλο ποσό μηνιαίως για τις ανάγκες των παιδιών του.

F3kagia“Υπάρχει συμφωνητικό που έχει υπογραφεί από τα δυο μέρη και η αιτούσα έχει παραδεχτεί πως τα ποσά που καταβάλλονται υπερβαίνουν τις ανάγκες των παιδιών και δίνονται με καλή πρόθεση”, αναφέρει ο δικηγόρος του Ηλία Κρασσά, ενώ ο συνήγορος της πρώην συζύγου του, αποκάλυψε πως εκείνη θα παραιτηθεί από την προσωπική της διατροφή και θα εργαστεί, αρκεί ο Ηλίας Κρασσάς να πληρώσει μια γυναίκα για να προσέχει τα παιδιά (όπως κάνει στο δεύτερο γάμο του).

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δεν φαντάζεστε με ποια διάσημη γυναίκα είχε σχέση ο Θοδωρής Μισόκαλος πριν την Αντωνία Καλλιμούκου!

Αποκάλυψη! Ο Σάκης Τανιμανίδης μας συστήνει για πρώτη φορά την πανέμορφη σύντροφό του!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επισημοποίησε την σχέση της με τον Γιώργο Κοτσοβό – Δείτε τι ανέβασε στο Instagram!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ποια ζώδια προτιμούν το γάμο από τη συμβίωση; Μάθε αν έχετε πιθανότητα να παντρευτείτε

Έτσι θα νιώσει την ανάγκη να μείνει κοντά σου… Τα μυστικά για μια υγιή σχέση

Ο πιο σωστός τρόπος να χάσεις καθαρό λίπος- Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα

loading...