Η παρουσιάστρια «τσαλακώνει» το προφίλ που ξέρουμε και μιλάει για όλα.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «YOU» και μίλησε για όλα στον Γιώργο Μπέζα.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση με τον άντρα της και την κρίση που πέρασε στον γάμο της, ενώ εξήγησε γιατί πιστεύει πως το σεξ είναι σημαντικό και αξεπέραστο σε μία σχέση.

Ακολουθεί απόσπασμα των δηλώσεών της:

Κρίση στο γάμο σου έχεις περάσει; «Έχω περάσει, ναι».

Τη διαχειρίστηκες σωστά; «Για να είμαστε μαζί ακόμα, μάλλον τη διαχειρίστηκα πολύ σωστά».

Θέλει πολλή δουλειά ο γάμος; «Όχι μόνο ο γάμος, κάθε σχέση θέλει πολλή δουλειά».

Το σεξ πιστεύεις, παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση ενός ζευγαριού; «Φυσικά, ίσως τον πιο σημαντικό. Το σεξ δεν είναι μόνο μια ερωτική πράξη εκείνης της στιγμής, είναι μια ένωση προσωπικοτήτων, ψυχών, ανθρώπινων υποστάσεων. Δεν είναι αυτόνομη πράξη, συνδέεται με όλα τα υπόλοιπα».

Με τον άντρα σου έχεις μία σχέση «γκομενική»… Του στέλνεις μηνύματα, παίρνεις να δεις τι κάνει;«Συνέχεια. Και το βράδυ μού έστειλε το εξής μήνυμα: «Όπου πάω συναντάω fans σου»».

Ζηλεύει; «Δεν το δείχνει. Δεν μου το έχει δείξει ποτέ. Βέβαια, μερικές φορές που έχουν έρθει κάποια μηνύματα από φίλους, συμπαίκτες, συναδέλφους ή συμμαθητές στο σεμινάριο έτσι πιο εκφραστικά δείχνει να έχει ενοχληθεί, αλλά μέχρι εκεί».

Εσύ ζηλεύεις; Κατινιές έχεις κάνει; Έχεις ψάξει κινητά και τέτοια; «Τέτοια δεν κάνω, τα θεωρώ πολύ δεύτερα! Και στοκάτω-κάτω το να ψάξεις δεν σημαίνει ότι θα κερδίσεις κάτι. Αν θέλει ο άλλος να είναι μαζί σου είναι γιατί αυτό επιθυμεί. Όχι, δεν ζηλεύω. Παλιότερα είχα κάποιες ανασφάλειες σε σχέση με το διαπροσωπικό κομμάτι αλλά όχι ζήλια. Άλλωστε και η ζήλια είναι προσωπική ανασφάλεια, εδώ που τα λέμε».

loading...