Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Ο σοφός λαός λέει “ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται”, έτσι full in love φαίνεται να είναι έναν χρόνο μετά το γάμο τους στο Παρίσι η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, που ο φωτογραφικός φακός του YOU τούς “τσάκωσε” στον “Αστέρα” της Βουλιαγμένης να απολαμβάνουν τα τελευταία τους μπάνια γι’ αυτό το καλοκαίρι χωρίς τη μονάκριβη κόρη τους Μπιάνκα.

286676

 

Το ζευγάρι κολύμπησε και χάρηκε ο ένας τα χάδια και τα φιλιά του άλλου αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους θαμώνες που τους αναγνώρισαν αμέσως. Η Βίκυ, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρη της, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, ωστόσο αυτό μάλλον πιο πολύ απασχολεί εμάς παρά εκείνη που χαίρεται τόσο πολύ το ρόλο της μανούλας αδιαφορώντας για τους δείκτες της ζυγαριάς.

286685

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά τον ερχομό της μικρής στη ζωή, εκείνη είχε μοιραστεί μαζί μας τα μοναδικά συναισθήματα που νιώθει κρατώντας την στην αγκαλιά της.«Είναι μαγικά! Είναι πολύ συγκινητικό! Την κοιτάζω συνεχώς και λέω “εγώ το έκανα αυτό το πλασματάκι;”. Αν και δεν κοιμάται πολύ, είναι ένας άγγελος, είναι ήσυχη. Είμαι πολύ τυχερή μαμά!», είπε η Βίκυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

coveryou121

 

loading...