Μπορεί κάποιοι να θέλουν να λένε τα δικά τους όμως δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει πως η Μίνα Αρναούτη αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά κινητικά προβλήματα ακόμη και 1 χρόνο μετά από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη…

Μπορεί να βγαίνει, να δείχνει ότι διασκεδάζει όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή! Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» έδειξαν ένα βίντεο από νυχτερινό κέντρο όπου βρισκόταν η Μίνα Αρναούτη με κάτι φίλες της. Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ενημερώσει το κοινό την πραγματική εικόνα της Μίνας λέγοντας «Παιδιά μην την βλέπεται έτσι που γελάει, βάφεται κλπ… Στο μαγαζί έφτασε υποβασταζόμενη από μια φίλη της, με δύο πατερίτσες, κάθισε εκεί που βλέπετε και δεν ξανασηκώθηκε…».

Από την άλλη η Μίνα Αρναούτη όπως μεταφέρουν πηγές μας στο Youweekly.gr είχε καταλάβει ότι την τραβάει κάμερα με αποτέλεσμα να ενοχληθεί πολυ… «Ή θα την βρίζουν ή θα την τραβάνε για να την σχολιάζουν στις εκπομπές τους…», μας μεταφέρει άτομο από το φιλικό της περιβάλλον… Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτό θα πει ξεκατίνιασμα! Η Αρναούτη πλακώθηκε στο Facebook με πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Ο τραγουδιστής με τα ναρκωτικά…»

Άνευ προηγουμένου! Η Κατερίνα Καινούργιου ξεφτίλισε τον Διονύση Αλέρτα: «Δεν θα γίνει ποτέ Πετρετζίκης! Ας μιλάει καλύτερα…»

Στα δικαστήρια η Ελένη Μενεγάκη! Παρουσιαστής της έστειλε αγωγή 24.000€ – Τι συνέβη;

loading...