Στο party του Σάκη Ρουβά δεν είχαν κοπεί συνολικά 12 αποδείξεις και επιβλήθηκαν αυτομάτως πρόστιμα. Σε κατάσταση συναγερμού βρέθηκαν τα συνεργεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Ελέγχων (ΓΓΔΕ) τις μέρες που εμφανίζονταν και τραγουδούσαν στη Μύκονο ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντώνης Ρέμος.

Στο πασίγνωστο Nammos, όπου ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε τα πλήθη, ήταν παρόντες, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit 7 ελεγκτές της ΓΓΔΕ και έκαναν αυστηρό έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Το αποτέλεσμα ήταν να κοπούν όλες οι αποδείξεις και να μπουν στα δημόσια ταμεία, μόνο από ΦΠΑ, 190.000 ευρώ περίπου, και φυσικά ο φόρος που αναλογεί στις εισπράξεις οι οποίες ανήλθαν σε 1 εκατομμύριο ευρώ περίπου.

Μία ημέρα νωρίτερα ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωνε τους παραθεριστές στο Καλό Λειβάδι. Οι ελεγκτές της ΓΓΔΕ έκαναν την έφοδό τους και εντόπισαν να μην έχουν κοπεί 12 αποδείξεις. Για τις 11 o λογαριασμός ήταν ως 500 ευρώ για κάθε απόδειξη, ενώ για τη δωδέκατη ο λογαριασμός ήταν στο ύψος της χλιδάτης Μυκόνου και έφτανε τις 12.000 ευρώ.

Και τώρα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αναμένεται η αρμόδια ΔΟΥ να εισηγηθεί να μπει λουκέτο στο μπαρ, γιατί οι αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί ήταν πάνω από οκτώ, και το επόμενο εικοσαήμερο η επιχείρηση να κάνει τη δική της ένσταση.

Κι αν στη Μύκονο η παραβατικότητα ήταν περιορισμένη, δεν συνέβη το ίδιο και στην Τήνο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες σε 18 ελέγχους που έγιναν βρέθηκαν με παραβάσεις 14 επιχειρήσεις, δηλαδή το ποσοστό της παραβατικότητας, μεγάλη η χάρη τους, ανήλθε στο εντυπωσιακό 78%.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ελένη Μενεγάκη: Οργώνει τα κύματα με το φουσκωτό και τους άντρες της ζωής της -Δείτε την

Τίτλοι τέλους για το «Στα Καλά Καθούμενα»: O συγκινητικός αποχαιρετισμός της Καραβάτου και το όλο νόημα μήνυμά της

«Όταν έμεινα έγκυος σκέφτηκα να ρίξω το παιδί γιατί…»: Σοκάρει η εξομολόγηση γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού

Τα καλύτερά μας σήμερα

Προσέχεις αλλά δεν αδυνατίζεις; Οι αιτίες που δεν φαντάζεσαι

7 tips για να κρατάτε πάντα το σπίτι σας σε ταξη!

Είναι οριστικό! Τέλος η Ναταλία Γερμανού από τη μεσημεριανή ζώνη του «Ε» – Ποιο το τηλεοπτικό της μέλλον

loading...