Μετά την δήλωση του Charlie Sheen σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είναι οροθετικός και γνωρίζει για την κατάσταση της υγείας του εδώ και τέσσερα χρόνια, οι γυναίκες με τις οποίες είχε σχέση σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Η Bree Olson με την οποία είχε σχέση το 2011, εμφανίστηκε σε αμερικανική εκπομπή όπου μίλησε για την σχέση της με τον ηθοποιό ξεσπώντας σε κλάματα και χαρακτηρίζοντας τον Sheen ως ‘τέρας’, αφού όσο καιρό έμεναν μαζί και είχαν σεξουαλικές επαφές δεν την είχε ενημερώσει ότι έχει τον ιό HIV που προκαλεί AIDS. «Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή αυτή τη στιγμή επειδή δεν μου είπε τίποτα. Εκείνος λέει ότι το έμαθε όταν ήμασταν μαζί. Ζούσα στο σπίτι του και κάναμε σεξ κάθε βράδυ», είπε η Olsοn που δεν κόλλησε ευτυχώς τον ιό, τονίζοντας ότι κάποια στιγμή τον είχε ρωτήσει αν έχει κάνει εξετάσεις κι εκείνος την είχε διαβεβαιώσει ότι «είναι καθαρός».

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, τουλάχιστον 6 γυναίκες – ανάμεσα στις οποίες και μια γυναίκα που έκανε σεξ με τον Sheen πριν μια εβδομάδα- με τις οποίες ο ηθοποιός είχε σεξουαλικές επαφές τα τελευταία 4 χρόνια ετοιμάζονται να του κάνουν μήνυση, για κακούργημα που στην Καλιφόρνια τιμωρείται με 8 χρόνια φυλάκισης. Όσο για τις πρώην γυναίκες του, την Denise Richards και τηνBrooke Mueller, όπως δήλωσαν γνώριζαν για την κατάσταση της υγείας του, ενώ και η κόρη του Cassandra το έμαθε πρόσφατα.

Η Bree Olson μετά την τηλεοπτική της συνέντευξη για την κατάσταση υγείας του Charlie Sheen

joytv.gr

loading...