Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr που απεικονίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ορμάει πάνω στον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό και να του σκίζει τη μπλούζα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων προκάλεσε σεισμό στη showbiz. (Δείτε ποιος είναι ο φύλακας άγγελος της Σπυροπούλου μετά τον καβγά). Ωστόσο, όσο περνούν οι μέρες έρχονται στο φως ακόμη περισσότερα στοιχεία για τον καυγά στο νυχτερινό κέντρο.

Και αυτό γιατί είχε και δεύτερο γύρο. Μπορεί όσο ήταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο οι παρέες τους να μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν όταν αντιλήφθηκαν πως η Κωνσταντίνα είχε γίνει έξαλλη, όμως όταν βγήκαν έξω από το μαγαζί τα νεύρα της χτύπησαν και πάλι κόκκινο.

Και αυτό γιατί ότυαν η παρουσιάστρια είδε πάλι μπροστά της τον Κοτσοβό στο πάρκινγκ , η φαινομενική ηρεμία όπως αναφέρει το ciao, πήγε περίπατο και για μια ακόμη φορά όρμηξε κατά πάνω του και μάλιστα με ακόμη περισσότερη μανία από πριν. Ο Κοτσοβός αιφνιδιάστηκε εξίσου με όσους ήταν γύρω του και δέχτηκε για ακόμη μια φορά τη φραστική και σωματική επίθεση της Κωνσταντίνας, η οποία άρχισε να τον τραβάει ενώ εκείνος προσπαθούσε να φύγει από κοντά της.  Οι φωνές της ακούγονταν σε όλο το πάρκινγκ , με συνέπεια να μαζευτεί κόσμος γύρω τους.  Τελικά χάρη στους τρίτους το επεισόδιο έληξε σύντομα και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του.

Πηγή: ciao

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Λιώσαμε! Απίστευτη πρόταση γάμου στο Deal -Συγκινήθηκε ο Φερεντίνος (Βίντεο)

Άκρως συγκινητικό! Κύμα αγάπης για τον ηθοποίο Σταύρο Μαυρίδη -Η πρωτοβουλία θαυμάστριας του που έκανε τους πάντες να δακρύσουν

Μεγάλη αποκάλυψη: H άγνωστη… σχέση της Νικολούλη με κρατούμενους (Βίντεο)

loading...