Είναι γιος πασίγνωστου ερωτικού τραγουδιστή και η μαμά του ηθοποιός που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90. Έτσι, και ο ίδιος με τόσα καλλιτεχνικά ερεθίσματα στο σπίτι δεν θα μπορούσε να διαλέξει άλλο δρόμο. Ο λόγος για τον μικρό γιο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Ο Nick Vee, που είναι το καλλιτεχνικό του όνομα ασχολείται με τη μουσική και πλέον κάνει τα πρώτα του βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι 20 χρονών, έχει μια πολύ στενή σχέση με την Hip-Hop και Soul κουλτούρα, με ισχυρή δόση επιρροής από τη γενιά των 90’s. Άλλωστε όπως είχε πει και σε μια συναυλία του πατέρα του θα ήθελε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Το πρώτο του single που έχει τον τίτλο «Be The One», κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015 και είναι μια μίξη Hip-Hop και Soul μουσικής. Το τραγούδι πραγματεύεται μια σύγχρονη ιστορία αγάπης, στην οποία μπερδεύει φωνητικά με raps και όλα σε αγγλικό στίχο.

Δείτε ακόμη: Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε! Έτσι είναι η Σοφία Αλιμπέρτη χωρίς μακιγιάζ! (PHOTO)

Δείτε το βίντεο:

Το τελευταίο του Hip-Hop single κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 και έχει τον τίτλο «The Kid».

Δείτε το βίντεο:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο βενιαμίν της οικογένειας έχει ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς και το μέλλον φανταζει λαμπρό για τον Nick Vee.

Ένα από τα πρώτα τραγούδια που δημοσίευσε το 2014 στο κανάλι του στο Youtube, με τίτλο «See You Soon».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ο Γιάννης Πάριος ερμηνεύει τραγούδια του Stavento: Δείτε το απολαυστικό βίντεο!

loading...