Το DNA έχει κάνει το θαύμα του. Μπορεί μέχρι πρότινος να γνωρίζαμε μόνο τον έναν αδερφό του Σάκη Ρουβά τον Αποστόλη, με τον οποίο ο ποπ σταρ μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό, όμως αυτή η οικογένεια δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Έτσι, πρόσφατα ήρθε στο φως και ο μικρότερος αδερφός του Σάκη, ο Νίκος ο οποίος είναι επίσης καλλιτέχνης.

rouvas2

Αν και φαινομενικά  οι δυο άντρες δεν μοιάζουν, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Νίκος είναι εξίσου γοητευτικός. Μάλιστα είναι γιος του πατέρα του Σάκη Κωνσταντίνου από τον δεύτερο γάμο του και ζει μόνιμα στην Κέρκυρα. Και εκείνος από την παιδική του ηλικία ανακάλυψε το ταλέντο του στο θέατρο, το τραγούδι αλλά και τη γλυπτική. Ένα από τα αγαπημένα  χόμπι του 24χρονου  είναι να κατασκευάζει ξύλινες κιθάρες, ενώ αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο της Κέρκυρας.

rouvas3

Πρόκειται για ένα παιδί ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και παρότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του Σάκη για να ανέβει καλλιτεχνικά, εκείνος είχε δηλώσει στην Espresso πως προτιμά να στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις. Δείτε τις φωτογραφίες του αδερφού του Σάκη αλλά και βίντεο του να κατασκευάζει κιθάρες.

rouvas

nikosrouvas

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Για πρώτη φορά! Το απόρρητο ημερολόγιο του Παντελίδη – Τι έγραφε μέσα;

Στα «μαχαίρια» οι γιοι του Πάριου – Ξεφτιλίστηκαν στα social media. Ποια είναι η αιτία

Η κηδεία του πατέρα του Λιάγκα – Εκτός εκπομπής και σήμερα Φαίη – Γιώργος!

loading...