Η επόμενη μέρα από την ταφή του Παντελή Παντελίδη εξακολουθεί να είναι το ίδιο σκοτεινή. Πλήθος κόσμου πήγε χθες να αποχαιρετήσει τον τραγουδιστή και μέχρι σήμερα το κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, όπου έγινε η κηδεία, είναι γεμάτο.

k1k3

Οι μπομπονιέρες που μοιράστηκαν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη!

Αυτή τη στιγμή πάνω από 100 άτομα βρίσκονται στον τάφο του Παντελή. Θαυμαστές κάθε ηλικίας πήγαν για να του αφήσουν λουλούδια, σημειώματα, οτιδήποτε δικό τους για να τον συνοδεύει στον παράδεισο.

Πλήθος κόσμου από νωρίς το πρωί είναι στο κοιμητήριο και στέκεται γύρω από τον τάφο του άτυχου τραγουδιστή! Επικρατεί σιωπή, πόνος και ένα μεγάλο «γιατί». Δεν φεύγει κανένας από εκεί…»Θέλουμε να είμαστε παρέα του, στην τελευταία του κατοικία», έλεγαν όλοι!

k9k8k7

k5k4

Tα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του Παντελίδη στον Κώστα Μπερκτάκη, τον πρώτο άνθρωπο που αναγνώρισε το πτώμα του τραγουδιστή

Με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν οτι χάθηκε… Ακόμη και μικρά παιδιά είναι εκεί και του αφήνουν ζωγραφιές, ένα κεράκι και τριαντάφυλλα! Οι εικόνες είναι σπαρακτικές! Η αγάπη του κόσμου και η θλίψη έχει απλωθεί σε όλο τον χώρο του νεκροταφείου!

k9k10

Παντελή δεν έφυγες! Είσαι εδώ και ζεις μέσα από την αγάπη του κόσμου! Του κόσμου που ήταν δίπλα σου στα πρώτα αλλά και στα τελευταία σου βήματα! Καλό ταξίδι!
Δείτε ακόμη: Το φαινόμενο Παντελίδης και η ξεφτίλα των Ελλήνων «σταρ» και των media!!!

loading...