Συνέπεια των συνεχόμενων αλλαγών και επαγγελματικών συναντήσεων που γίνονται τις τελευταίες μέρες είναι το γεγονός ότι η μετακόμισή της έχει μείνει στάσιμη.

Η Φαίη Σκορδά δεν έχει προλάβει ακόμα να αποφασίσει για τα σπίτια που βολιδοσκοπούσε μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, αν και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένα στα νότια προάστια που της άρεσε περισσότερο από όλα και το διαπραγματεύεται, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να μετακομίσει και στα βόρεια, όπου επίσης υπάρχει μια καλή ευκαιρία και τη συζητά. Διαβάστε παρακάτω…

«Ότι και να αποφασίσει πάντως πρέπει να το κάνει πολύ σύντομα καθώς όταν θα ξεκινήσει το “Πρωινό” δεν θα έχει τον απαραίτητο χρόνο για να μετακομίσει, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αναμένεται επίσης να επιστρέψει πίσω, περίπου τον Σεπτέμβριο, στο σπίτι που είχαν αγοράσει το 2009 στη Βούλα», λέει στο Youweekly.gr πρόσωπο από το στενό τους φιλικό περιβάλλον που συναναστρέφεται με το πρώην αντρόγυνο και γνωρίζει τις επόμενες κινήσεις του.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Βίκυς Κάβουρα! Το φλερτ από άγνωστο άντρα και το πραγματικό της κορμί!

Ανθή Βούλγαρη: Άκρως ερωτικό καλοκαίρι για την συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου! Οι φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασαν την θερμοκρασία!

Το συγκινητικό μήνυμα της Καλομοίρας και η αποκάλυψη δυο ημέρες μετά την βάπτιση της μικρής Αναστασίας: «Η μπέμπα μας είναι…»