Μεγάλη ένταση σε πολλές δόσεις είχε η σύνδεση του Δήμου Βερύκιου με το Happy Day το πρωί της Παρασκευής. Η κουβέντα για το νέο ΕΣΡ έφερε διαφωνίες που οδήγησαν σε ατάκες μοναδικές… Φανερά εκνευρισμένη η Ελένη Τσολάκη όταν άκουσε τον δημοσιογράφο να λέει πως δεν αποτελεί ήττα για την κυβέρνηση η χθεσινή συμφωνία για το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, παρενέβη και έφερε ως παράδειγμα το ζευγάρι που ο άντρας απιστεί και η γυναίκα πρέπει να τον συγχωρήσει. Τότε ο Δήμος Βερύκιος «εξερράγη» και τα είπε από την καλή και από την ανάποδη στην Ελένη Τσολάκη καταλήγοντας με στη φράση: «Το κατάλαβες κυρά μου»;

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, όμως, ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς που έκανε την έκπληξη. Για το ίδιο θέμα πήρε τον λόγο και είπε απευθυνόμενος στον Δήμο Βερύκιο: «Κύριε Δήμο μου, να σας πω κάτι με όλο το θάρρος; Αυτή τη στιγμή κάνετε το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι μας 40 χρόνια. Ξεχνάμε πολύ εύκολα»! Δείτε τι ακριβώς έγινε:

Πηγή: zappit

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λιάγκας-Σκορδα: Ούτε καλημέρα δεν λένε! Ποιο συναινετικό διαζύγιο; Στην Κυλλήνη αλληλο-βριζόντουσαν μπροστά στα παιδιά τους!

Αυτό θα πει η κατάντια της παρουσιάστριας! Η ατάκες της Καινούργιου γα τα νούμερα τηλεθέασης: «Μας βλέπει κανείς…»

Δύσκολες ώρες για την Έμυ Λιβανίου! Στα δικαστήρια με τον άντρα της και οι καταγγελίες εναντίον της: «Τρώει τα λεφτά της στη Μύκονο…»

loading...