Νέες πικάντικες αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές εμπειρίες του Γιάννη Σπαλιάρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά από έναν πολύ καλό του φίλο.

«Έχει κάνει σεξ παντού. Από τον Αμαζόνιο που έτυχε να είναι σε μια μεγάλη αποστολή ως τη θάλασσα της Σκιάθου το 2005. Είναι ένας άνθρωπος ερωτικός που εκδηλώνει το πάθος του. Θυμάμαι μου έλεγε: «Όσοι έχουν κάνει σεξ στο αεροπλάνο έχουν μπει στο λεγόμενο mile fight club» λέει ο φίλος του 40χρονου ηθοποιού στο «Thema People».
Μάλιστα, όπως λέει την έχει πέσει και στη Βασίλισσα της pop, Madonna αλλά “έφαγε πόρτα”. Ο φίλος του Γιάννη δε διστάζει να δηλώσει:«Κάποτε είχε βρεθεί με κάποια σύντροφό του στο Cape Point. Πρόκειται για το νοτιότερο σημείο της Αφρικής. Είναι ένα υπέροχο μέρος με κόκκινα βράχια όπως μου έλεγε. Εκείνη την περίοδο ήταν με ένα μοντέλο από την Κίνα που είχε ζήσει επί πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Έκαναν έρωτα στους αμμόλοφους. Ήταν για εκείνον η απόλυτη ελευθερία».
Ο ηθοποιός λέει στους φίλους του κάνοντας φυσικά πλάκα: «Όπως κοιτάμε τον παγκόσμιο χάρτη, είναι λίγες οι χώρες που δεν έχω βάλει τη σημαιούλα μου»!

gossip-tv.gr

loading...