Οι εξελίξεις πολλές τις τελευταίες μέρες για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη. Αν και έχουν περάσει 11 μήνες από τότε τα ερωτηματικά είναι πολλά κι ακόμη δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για το μοιραίο.

Έσκασε τώρα! Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση Παντελίδη και αλλάζουν τα δεδομένα! Στο τιμόνι βρέθηκε το DNA της Φρόσως Κυριάκου!

Ωστόσο, στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε ο οδηγός αγώνων και δάσκαλος Οδικής Συμπεριφοράς, Τάσος Ιαβέρης, ο οποίος υποστήριξε πως ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε με την ταχύτητα που ανέφεραν δηλαδή 118 χλμ…. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν θεωρώ ότι έτρεχε τόσο πολύ όσο λένε. Αρχικά η μπάρα ήταν για τους πεζούς, δηλαδή για να μην πέσουν οι άνθρωποι από την γέφυρα, δεν ήταν για αυτοκίνητο, οπότε αν πήγαινε με τόσα χιλιόμετρα, αρχικά δεν θα τον είχε κρατήσει η μπάρα, θα είχε φύγει από κάτω, και δεύτερον με την σύγκρουση αν όντως πήγαιναν με 120 χλμ δεν θα έβρισκαν να θάψουν! Τώρα εμένα είναι αυτή η γνώμη! Έτσι όπως έγινε το τροχαίο το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος ήταν στην θέση του οδηγού είχε πιει και σχεδόν δεν είχε τις αισθήσεις του αλλά και πως έφυγε ένας άνθρωπος από την ζωή…» – Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βυθίστηκε ξανά στο πένθος η Πάολα! Έφυγε από την ζωή η κουμπάρα της….

Ξεσπάει ξανά η Μίνα Αρναούτη και αποκαλύπτει: «Γι’αυτό βρέθηκαν χαλίκια πάνω του…»

Τα πρώτα λόγια του Νίκου Ευαγγελάτου για την «σύλληψη» της γυναίκας του, Τατιάνας Στεφανίδου! Πώς το αντιμετώπισε;

loading...