Τονίζει ότι δεν της λείπει η τηλεόραση μιας και το τελευταίο της τηλεοπτικό εγχείρημα δεν της άρεσε και δηλώνει ευθέως ότι δεν θα ξανασυνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου!

Η τηλεόραση δεν σου λείπει;
Όχι, γιατί αυτό που έκανα πέρσι δεν μου άρεσε. Δεν με αντιπροσώπευε, δεν ήταν εγώ. Δεν με εξέφραζε ως Μπέττυ! Γι’ αυτό δεν μου λείπει. Αν μιλάμε γενικά, ναι, θα ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα. Το θέατρο, όμως, μού λείπει, γιατί γίναμε παρέα με τα παιδιά.
AdTech Ad

Ούτε τα χρήματα της τηλεόρασης σού λείπουν;
«Ε, τώρα πώς να πεις ότι δεν σου λείπουν τα χρήματα ή ότι δεν τα χρειάζεσαι, σε μία εποχή όπου δεν υπάρχουν ούτε λεφτά, ούτε δουλειές, ούτε αμοιβές; Φυσικά και μου λείπουν, αλλά είμαι μια χαρά. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, η τηλεόραση δεν προσφέρει μεγάλες αμοιβές, ούτε υπάρχουν πολλά χρήματα, όπως κάποτε. Μην ακούτε αυτά που λέγονται και γράφονται. Ποτέ δεν έκανα κάτι για τα χρήματα, ούτε λειτούργησα βάσει αυτού στη ζωή μου. Δεν είναι προτεραιότητά μου τα λεφτά. Κάθε άλλο! Πάντα έκανα ό,τι μου άρεσε – άλλο αν έβγαινε στην πορεία κάτι άλλο. Αλλιώς το περίμενα πέρσι, ας πούμε, αλλιώς μας βγήκε.» είπε χαρακτηριστικά η Μπέτυ Μαγγίρα στο Down Town Κύπρου!

Δείτε ακόμη: Η θαυματουργή δίαιτα της Κατερίνας Καινούργιου – Δες πώς θα αποκτήσεις αναλογίες μοντέλου!
Αυτό είναι μομφή για την Κατερίνα Καινούργιου, που ήσασταν μαζί; Έχετε κάποια «διαμάχη» εσείς οι δύο;
Όχι, κάθε άλλο! Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Συνεργαστήκαμε αξιοπρεπώς, μπορώ να πω. Αλλά ως εκεί. Με την Κατερίνα δεν ταιριάξαμε ως άνθρωποι, δεν είχαμε ίδιες ιδέες, ίδια οπτική. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν έχουμε κοινά στοιχεία. Ωστόσο, την σεβάστηκα και με σεβάστηκε. Η Κατερίνα είναι μία κοπέλα δουλευταρού, εργάζεται πάρα πολύ και δικαιωματικά έχει φτάσει εκεί που είναι σήμερα. Το κυνήγησε πολύ και της αξίζει. Έχει, όμως, άλλα τηλεοπτικά «θέλω» από εμένα. Δεν το λέω για κακό αυτό! Συμβαίνει. Αλλά, πέρσι, αλλιώς ξεκινήσαμε, αλλιώς καταλήξαμε. Στην αρχή υπήρχαν πιο πολλά παιχνίδια στην εκπομπή, μετά έγινε πιο σχολιαστική.

Ωστόσο, το υπηρέτησες κι αυτό…
Ναι, αν και με χιούμορ. Σχολίαζα, αλλά χιουμοριστικά πάντα. Δεν ήθελα να θίξω και να πληγώσω κανέναν! Στην τελική, δεν με αφορά τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Το έκανα γιατί ήμουν ήδη σε μία εκπομπή, η οποία άλλαξε στην πορεία. Έφυγαν κάποια άτομα, πίσω από τις κάμερες και η δομή της μεταλλάχθηκε κάπως. Δεν υπηρέτησα, όμως, ποτέ το κουτσομπολιό! Αλλά και πάλι, αυτό που έκανα πέρσι δεν με εξέφραζε και δεν θα το έκανα ξανά.
Ούτε θα συνεργαζόσουν και πάλι με την Κατερίνα;
Αφού δεν μας βγήκε η χημεία την πρώτη φορά, γιατί να ταλαιπωρούμαστε και να το δοκιμάζουμε ξανά;

Δείτε ακόμη: Δείτε το νέο συνοδό της Κατερίνας Καινούργιου…!

loading...