Μία από τις ωραιότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης αποτελεί το «Νησί» του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ο Στέλιος Μάινας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day και έκανε τρομερές αποκαλύψεις για τη σειρά, οι οποίες εντυπωσίασαν τους πάντες!

Το σενάριο

Για πρώτη φορά ο σεναριογράφος ήταν παρών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Γραφόταν η σκηνή, παιζόταν και ο Παπαδουλάκης έλεγε «αυτή η σκηνή δεν είναι καλά γραμμένη, κάτι δεν μου αρέσει, πήγαινε να την ξαναγράψεις». Πήγαινε το βράδυ η Μιρέλλα στο δωμάτιο και ξανάγραφε σκηνές για το επόμενο πρωί. Ξέρετε ποιο σενάριο (draft) παίξαμε; Το δωδέκατο! Δηλαδή, το σενάριο γράφτηκε 12 φορές!

Το «πρόχειρο» μοντάζ

Θα σας πω και ένα άλλο πρωτότυπο που δεν έχει ξαναγίνει. Εμείς στο Νησί είχαμε ένα live draft, ένα εργαστήριο που παράλληλα γινόταν μοντάζ -αυτό που λέμε πρόχειρο μοντάζ. Κάνουμε γύρισμα κι εκείνη την ώρα η προηγούμενη σκηνή που έχουμε γυρίσει μοντάρεται πρόχειρα για να τη δει ο σκηνοθέτης πριν τελειώσει η επόμενη σκηνή αν κολλάει με το επόμενο για να μπορεί να την ξαναγυρίσει την ίδια μέρα.

Όταν βούλιαξε η βάρκα του Γιώργη

Μας βούλιαξε η βάρκα, την πήραν τα κύματα -τη βάρκα του Γιώργη- και μπήκαμε όλοι χειμώνα μέσα στο νερό και τραβάγαμε τη βάρκα να τη βγάλουμε από τα βράχια. Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

O Μανώλης Κλωνάρης μας υποδέχεται στο σπίτι του, στη Νέα Σμύρνη! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ο αυτοσαρκασμός της Βίκυς Σταυροπούλου για τα κιλά της – Έκανε τους δημοσιογράφους να λυθούν από τα γέλια

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη για την συνέντευξη του αδερφού του Παντελή Παντελίδη! Πως την σχολίασε η παρουσιάστρια;

loading...