Με αφορμή το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τα παιδιά του ορφανοτροφείου «Μέλισσα», η Δέσποινα Βανδή φανερά συγκινημένη μοιράστηκε με τους φίλους της στο Facebook τα συναισθήματά της για την απώλεια του πατέρα της, τις τελευταίες συμβουλές του, και όχι μόνο.
«Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε «ο Θεός να δίνει σε σένα και εσύ παιδί μου στους άλλους». Πάνε 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» όμως τα λόγια του ηχούν ακόμα στα αυτιά μου…σα χθες να ‘τανε. Η προσφορά σε ανθρώπους που τη χρειάζονται είναι ανεκτίμητη. Κυρίως η «αθόρυβη»! Αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι τόσο συγκινημένη ακριβώς γι αυτόν το λόγο! Έχει γεμίσει η ψυχή μου με τη γενναιοδωρία όλων αυτών των ανθρώπων που με τόση χαρά και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, μου παραχωρούν προϊόντα από τις εταιρίες τους για να συνδράμουν στο μεγάλο bazaar που ετοιμάζω στις 27 Δεκέμβρη για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» ,στο φουαγιέ του Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης! Ευχαριστώ από καρδιάς το Δήμαρχο κ.Μπουτάρη για την παραχώρηση του χώρου!

Σας ευχαριστώ όλους ήδη προκαταβολικά! Όλο αυτό δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σας και αναρωτιέμαι μέσα μου «είχατε άραγε κι εσείς έναν πατέρα που σας έλεγε τέτοια λόγια»…

loading...